Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye esélytelen, hogy találjak magamnak bnőt?
Nem ismerem a személyiségedet, erről nem nagyon tudok mit mondani, azt viszont tudom, hogy az én előző barátomnak én voltam az első lány az életében, és 19 volt mikor összejöttünk.
Haverokat, barátokat legkönnyebben sporttal szerezhetsz am, foci, kosár, röplabda, vízilabda. Máris van miről dumálni az arcokkal "te az állati passz volt" meg "emlékeztek XY vetődésére? woah" meg ilyen marhaságok, és máris sociális lény lett belőled, a többi már jön magától.
hát, én ugyanígy vagyok vele, csak lányban. :) én 16 vagyok, egy barátom volt eddig, de vele is szakítottunk mert csak meg akart húzni. és akkor én vagyok a hü.lye hogy 16 évesen nem hagyom magam. barátaim sincsenek ):
nem tudom milyen lehet a személyiséged, de biztos nem az a tömegember vagy akiket nagyon utálok, ha nincsenek barátaid. esetleg írj egy privátot, megismerkedünk, és meglátjuk mi lesz belőle :D:D
16/L
Attól még, hogy valaki rondának találja, lehet barátnője, ugyan úgy mint bárki másnak. Szerinted ha valaki ronda az nem is ember? Nem élhet teljes életet mert ronda? Mennyire utálom az ilyen felületes b@rmokat..
Nem marad ez mindig így, biztosan találsz majd valakit, akkor amikor nem is számítasz rá, de ne várd, hogy bekopogtasson álmaid nője az ajtón :) Próbálj pozitívan gondolkodni, és akkor menni fog. 17/f
az mindenképpen nagyon fontos, hogy legyél ápolt. ha ápolt vagy akkor onnantól kezdve nehéz megmondani , hogy ki ronda és ki nem szerintem. nyilván vannak szélsőségek mindkét irányban...
22/f
Egycipőben járunk ;) Sose volt pasim és lassan 17 leszek én is. Az ilyen dolgokat nem kell erőltetni, jönnek maguktól lehet h olyan helyen találsz rá a szerelemre ahol a legkevésbé várod.
Barátokkal kapcsolatban pedig csatlakozok ahhoz aki azt mondta sportokkal tudsz szerezni ez igaz :) És ezt egy jóbarátom tapasztalatai mondatják velem :) Csak ő fiatalabb nálad :D
Egyszóval a barátokért tenni kell a szerelemre pedig várni vagy próbálkozni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!