Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok esélytelen?
A lányok nem is foglalkoznak velem.Egy-két lány ismerösöm, barátom van. Igazán eddig egy lánnyal sem jött össze saemmi és nem is érdeklem őket mint pasi..Teljesen kisfiúnak érzem magam és tök fejletlennek.. Kort és nemet is
23f
Hagy találjam ki: sovány vagy és talán még alacsony is.
Az elsőn tudsz változtatni, utóbbin sajnos nem. Kezdj el edzeni, növessz borostát v. szakállat, öltözz férfiasabban. Ennyit tudok javasolni és verd ki a fejedből, hogy kisfiú vagy. 23 évesen már férfi is lehetsz.
26/F
én vagyok alacsony és vékony :D
és a kutyának sem kellek
növeszd meg magad, legyél dagadt és ordíts, mint egy néger, a csajok imdáják a négereket
fesd be magad feketére
lehet én is megcsinálom
20/F
Bármit csak szakállat ne!
Mellesleg attól még mert egy pasi gazdag,ha ronda sajnos nincs sok eséje a normális lányokra.
Tapasztalat!
Bármit gondolsz igazad van. Gondold azt hogy tökös vagy és akkor is igazad lesz. Az vagy amit gondolsz!
Nézd meg a Titok c filmet, olvass csajozós könyveket, fejleszd magad!
A boldogságot nem adják ingyen meg kell érte szenvedned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!