Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem rólam van szó! (Előre...

Nem rólam van szó! (Előre szólok direkt! ) Szerintetek egy 14 éves lány lefeküdhet egy sráccal?

Figyelt kérdés
Természetesen védekeznének. Nagyon gáz lenne így is? És még az, hogy ha nem lenne jó ötlet, akkor hogy elégítse ki magát, hogy ne szakadjon át a szűzhártyája? Segítsetek (barátnőmnek)!

2012. szept. 23. 18:22
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
51%

sokaknak nem fog tetszeni de vállalom...

ha védekeznek és persze a srác sem múlott el 18 akkor belefér... szerintem olyan világban élünk amikor már a legtöbb 14-15 éves lány nem szűz... amikor én voltam a ti korotokban én is akkor estem át az első szexen... 20L

2012. szept. 23. 18:26
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Én már unom ezt a kérdést... Szerintem rohadtul korai, de úgysem mások véleménye számít, ha valaki elég érettnek érzi magát, hát tegye meg, végülis mindenki a saját hibájából tanul. Persze azt is hozzátenném, hogyha valaki elég érettnek érzi magát a szexhez, akkor annak következményeinél se sírjon (esetleges terhesség, nemi betegség, bármi).

A testével meg ismerkedjen úgy, hogy dugdos fel magának semmit és akkor nem szakad át a szűzhártyája...

3/34 anonim válasza:
100%

14évesen még túl fiatal.És ezt nem azért mondom mert régimódi felnőtt vagyok.Nem nem vagyok az.És tudom azt hogy mostanában már az a menő hogy már 12évesen nem szűz a csaj mert elvileg ettől lesz az ember király...

Én nem tudom elhinni hogy egy 14éves lány lelkileg fel van készülve a szexre...

17L

4/34 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

*hogy NEM dugdos

2012. szept. 23. 18:27
 5/34 anonim ***** válasza:

a "barátnődnek" az nem jutott az eszébe hogy 69, vagy valami ilyesmi ...

AMÚGY MEG MEG NE PRÓBÁLD EZT!!! LEGALÁBB AMIG 18 NEM VAGY NEM HIÁBA VAN EZ KI TALÁLVA ÍGY !! KOMOLYAN MONDOM MEG NE TEDD ... de tényleg szerintem az a gáz hogy ennyi idősen ...

2012. szept. 23. 18:27
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

18:26-ossal értek egyet.

Ne haragudjon meg,de nagyon korainak tartom én is! Ha meg valaki elhagyja ezért,az annyit ért..

17/L

2012. szept. 23. 18:28
 7/34 anonim ***** válasza:

nincs itt szó elhagyásról csak annyi szerintem hogy rajoskodnak mert miért ne legyünk kvák ... ha meg nem arról van szó akkor meg 1 miért tesz fel ilyen kérdést 2 mi a fszért kell már 14 -évesen

15f

2012. szept. 23. 18:30
 8/34 anonim ***** válasza:
47%

Én is ennyi voltam, mikor megtörtént. Nem bántam meg. Nem divatból, nem rajoskodásból, nem "mert miért ne" alapon történt... Sose azt néztem, más mit mikor hogyan csinál, vagy ki mit gondol...

Ha biztos a kapcsolatában, az érzéseiben, meg hogy tényleg akarja, és felelősségteljesen védekezik, akkor nehogymár azért ne teljesüljön be a kapcsolata, mert itt sokan papírformához, meg számokhoz kötik a dolgot...

24N

2012. szept. 23. 19:11
 9/34 anonim ***** válasza:
Szerintem még korai.
2012. szept. 23. 19:51
 10/34 anonim ***** válasza:

hát nem akarok senkinek igazat adni meg oktatni. nem hiszem hogy 14 évesen elég érett lenne lelkileg egy ilyenre. 15 voltam amikor elvesztettem a jelenlegi párommal, de nem mondom hogy jól tettem, hiába élek azzal akivel megtörtént, mert korai volt. hiába védekeztünk meg körültekintőek voltunk meg minden, akkor sem kellett volna még elkezdeni. ráért volna még 1-2 évet. hiába érzi magát az ember érettnek testileg, a lélek a fontos ebben és nem a test. kielégíteni meg ki tudja magát anélkül is hogy bármit is bedugdosna magának, pl. izgathatja a csiklóját.

19L

2012. szept. 23. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!