Mit tegyek, hogy élvezze az elsőt?
Figyelt kérdés
A párom (fiú) és köztem van némi korkülönbség az én javamra. Ő még szűz, én már nem és közeleg az első alkalom. Többször pettingeltünk már, szóval nem teljesen ismeretlen már számára a dolog, de az első szexre még csak most fog sor kerülni.
Mit tudok tenni annak érdekében, hogy ne izgulja túl a dolgot és, hogy annyira élvezze, amennyire csak lehetséges?
(szűz fiúval még nem volt dolgom, sőt élvezem is a helyzetet, de egy-két tanács jól jönne:))
2012. szept. 22. 17:52
1/10 anonim válasza:
Hat szerintem ne legyen elotte irto hosszu elojatek, mert csak meg jobban be fog rezelni.
2/10 anonim válasza:
Szerintem mindenképp élvezni fogja, valószínűleg eldurran, ahogy megérzi a meleget. Két perc max.
3/10 anonim válasza:
Neked nem kell miatta aggódnod. Valószínűleg élvezni fogja. A lányoknak szokott fájni, a srácoknak nem. :D
4/10 anonim válasza:
Tényleg ne aggódj bármit csinálsz élvezni fogja.
Amúgy hány évesek vagytok?
5/10 A kérdező kommentje:
Én 22, ő 18
2012. szept. 22. 19:00
6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, mond meg a fiúnak a nevemben, hogy grat.
Amúgy biztos élvezni fogja.
7/10 A kérdező kommentje:
Átadom, bár ekkorának nem érzem a korkülönbséget:)
2012. szept. 22. 19:11
8/10 anonim válasza:
Nem is nagy.Sok sikert nektek!
9/10 mangusztalan válasza:
örülnék ha egy 4 évvel idősebb nővel lennék együtt és ő venné el, főleg ha még tetszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!