Lefeküdni egy jó baráttal vagy várni az elsőt ami lehet csalódás lesz?
18 éves leszek és válsághelyzetbe kerültem. Megyek egyetemre, szűz vagyok. félreértés ne essék nem érzem ezt cikinek. Viszont mivel tudom magamról hogy könnyű átverni a fejemet félek hogy az egyetemre kerülve valami link alak kihasznál és oda a féltve őrzött szüzességem.
Gáz lenne a barátommal elveszíteni? Vonzódunk egymáshoz de nem szerelmes belém... Szerintetek?
hanem mi?? ha csak testileg vonzódsz hozzá az sem valami jó..
Ok.. vegyük h te többet érzel iránta mint barátság..
De Ő érezz irántad valamit is? Ha nem akkor nem mindegy?? Akkor is csak egy oldalú lesz a dolog.. Ennyi erővel a koleszban is megtörténhet!!
A kapcsolatunk röviden - Nagyon jóban vagyunk már több mint 4 éve. Én szerelmes voltam belé kb másfél évig, már lemondtam róla mert ő barátságnál többet nem tudna elképzelni velem. Viszont a vonzalom megvan, már többször összegabalyodtunk és ő kezdeményezte... Szóval nem egészen értem őt se. ÉS hát hülyén hangzik de nem nagyon tudom mással elképzelni az első alkalmat :(
Szerintem ő benne lenne... De mivan ha megmérgezi a barátságot. Lehet nekem csak rosszabb lenne utána...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!