Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdni egy jó baráttal...

Lefeküdni egy jó baráttal vagy várni az elsőt ami lehet csalódás lesz?

Figyelt kérdés

18 éves leszek és válsághelyzetbe kerültem. Megyek egyetemre, szűz vagyok. félreértés ne essék nem érzem ezt cikinek. Viszont mivel tudom magamról hogy könnyű átverni a fejemet félek hogy az egyetemre kerülve valami link alak kihasznál és oda a féltve őrzött szüzességem.

Gáz lenne a barátommal elveszíteni? Vonzódunk egymáshoz de nem szerelmes belém... Szerintetek?

2012. máj. 5. 12:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem várj egy igazi szerelemre.. az elsőt "oda adni" nagy dolog valakinek! Ha egy havernak adod te döntésed.. de ne feledd több ilyen nem lesz az életbe!!
2012. máj. 5. 12:18
 2/19 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ő nem csak egy haver számomra :(
2012. máj. 5. 12:19
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

hanem mi?? ha csak testileg vonzódsz hozzá az sem valami jó..

Ok.. vegyük h te többet érzel iránta mint barátság..

De Ő érezz irántad valamit is? Ha nem akkor nem mindegy?? Akkor is csak egy oldalú lesz a dolog.. Ennyi erővel a koleszban is megtörténhet!!

2012. máj. 5. 12:24
 4/19 anonim válasza:
Szerintem nincs értelme várni. De minden azon múlik, te hogy tudnád kezelni. Úgy vettem ki ez neked nagyon fontos. A barátodat legalább ismered és szereted, szerintem nem veszíthetsz annyit.
2012. máj. 5. 12:24
 5/19 A kérdező kommentje:

A kapcsolatunk röviden - Nagyon jóban vagyunk már több mint 4 éve. Én szerelmes voltam belé kb másfél évig, már lemondtam róla mert ő barátságnál többet nem tudna elképzelni velem. Viszont a vonzalom megvan, már többször összegabalyodtunk és ő kezdeményezte... Szóval nem egészen értem őt se. ÉS hát hülyén hangzik de nem nagyon tudom mással elképzelni az első alkalmat :(

Szerintem ő benne lenne... De mivan ha megmérgezi a barátságot. Lehet nekem csak rosszabb lenne utána...

2012. máj. 5. 12:34
 6/19 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy vele nem lesz csalódás?
2012. máj. 5. 12:35
 7/19 anonim ***** válasza:
Lehet h rosszabb lenne ,de lehet h jók lennétek egymásnak mint sextárs.. :) Ha neki is jó , meg neked is jó lenne .. Lehet a végén elmenne a barátság és helyette lennétek csak sexpajtik.. :))
2012. máj. 5. 12:36
 8/19 anonim ***** válasza:
én teljesen osztom az első hozzászóló első hozzászólását.
2012. máj. 5. 12:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ha a barátság eltűnne és csak szex lenne. az rosszabb... Nekem ő nem csak mint test hanem mint ember kell
2012. máj. 5. 12:43
 10/19 anonim ***** válasza:
ki akar használni. nem szeret, csak össze akar veled gabalyodni
2012. máj. 5. 12:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!