16 vagyok, anyum el akar vinni nőgyógyászhoz, hogy kiderítse szűz vagyok-e még. Az orvosi titoktartás véd? Ha nem akarom az orvos nem mondja le neki?
Szerintem mond meg anyádnakhogy elmész a nődokihoz ha ő elmegy veled a pszihológushoz.
Mert neki meg arra lenne szüksége.....
a nőgyógyász max. azt tudja megállapítani, hogy van-e szűzhártyád, vagy sem, az meg nem függ attól, hogy szexeltél-e vagy sem. amúgy meg, mi az, hogy el akar vinni, hogy kiderítse? először is, mondd el neki a fentieket, másrészt eléggé kétlem, hogy 16 éves lányt berángat egy orvoshoz, és közli vele, hogy nincs panasz, de nézze már meg, hogy szűz-e e a lányom.
aki írta, hogy mit csinálhatott a lány: nem kell hozzá semmit se csinálnia. vannak hülye szülők. nekem a mostohaapám 15 éves koromban már azt hitte, hogy biztos orgiákon vagyok túl, (csókon se voltam), és mindez azért hitte, mert látott a tévében olyan filmet, ahol tinilányok összefeküdtek mindenkivel. erre ő kikövetkeztette, hogy akkor nyilván én is olyan vagyok..
Szerintem egy családban fontos dolgokkal kapcsolatban nem igaz az, hogy csak egyes-egyedül a 15 éves gyereken múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!