Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 vagyok, anyum el akar...

16 vagyok, anyum el akar vinni nőgyógyászhoz, hogy kiderítse szűz vagyok-e még. Az orvosi titoktartás véd? Ha nem akarom az orvos nem mondja le neki?

Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 19:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem mond meg anyádnakhogy elmész a nődokihoz ha ő elmegy veled a pszihológushoz.

Mert neki meg arra lenne szüksége.....

2012. szept. 20. 13:22
 22/28 anonim ***** válasza:
94%

a nőgyógyász max. azt tudja megállapítani, hogy van-e szűzhártyád, vagy sem, az meg nem függ attól, hogy szexeltél-e vagy sem. amúgy meg, mi az, hogy el akar vinni, hogy kiderítse? először is, mondd el neki a fentieket, másrészt eléggé kétlem, hogy 16 éves lányt berángat egy orvoshoz, és közli vele, hogy nincs panasz, de nézze már meg, hogy szűz-e e a lányom.

aki írta, hogy mit csinálhatott a lány: nem kell hozzá semmit se csinálnia. vannak hülye szülők. nekem a mostohaapám 15 éves koromban már azt hitte, hogy biztos orgiákon vagyok túl, (csókon se voltam), és mindez azért hitte, mert látott a tévében olyan filmet, ahol tinilányok összefeküdtek mindenkivel. erre ő kikövetkeztette, hogy akkor nyilván én is olyan vagyok..

2012. nov. 25. 22:20
 23/28 anonim válasza:
90%
Előzővel teljesen egyetértek, eléggé idióta szülőd van, már bocs. Mégis mi köze ahhoz, hogy te mit csinálsz a magánéletedben, szűz vagy-e vagy sem? Ez egyáltalán nem tartozik rá! Azt javaslom neked, hogy verd ki otthon a balhét, emeld fel nyugodtan a hangodat, és közöld anyáddal, hogy ami sok az sok. És téged nem kötelezhet senki arra, hogy akaratod ellenére nőgyógyászhoz menj. Természetesen ajánlott elmenni ennyi idősen, de csal alap egészségi vizsgálatok céljából, pl. rákszűrés, és hasonlók, DE NEM AZÉRT, hogy szűz vagy-e! Semmi baj nincs azzal, ha egy ennyi idős lány már nemi életet él. Nem a középkorban vagyunk! Ezt kéne végre anyádnak is megértenie.
2013. márc. 13. 14:35
 24/28 anonim válasza:
91%
*elírtam, csal helyett csak
2013. márc. 13. 14:41
 25/28 anonim ***** válasza:
95%
Azt nem értem hogy miért kell megnézni hogy szűz vagy-e még? El akarnak adni emberkereskedőnek? Vagy mi van?
2013. jún. 13. 20:41
 26/28 anonim válasza:
95%
Szegenykem,elnezest de idiota szuleid vannak!
2014. máj. 23. 10:13
 27/28 Tegez ***** válasza:
90%

Szerintem egy családban fontos dolgokkal kapcsolatban nem igaz az, hogy csak egyes-egyedül a 15 éves gyereken múlt.

2014. jún. 21. 01:53
 28/28 mitérdekeltéged válasza:
100%
Emberek ha a doki megkérdezi hogy szűz-e akkor nyugodtan mondhatja hogy igen mivel a szűzhártya átszakadhat pl.biciklizés,tornázás közben is. Nem feltétlenül jelenti azt hogy a fiú lyukasztotta át
2016. júl. 25. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!