A marihuána a szervezetben marad tobb mint 2 hónapig. Ha vérvételre, vagy DNS tesztre mész kimutatható ez ido alatt. Létezik az ún. orvosi titoktartás: itt az orvos aki tudja, hogy szívtál kinek nem adhatja tovább az infót?
Van egy ilyen tippem, ha 18 múltál, akkor senkinek nem mondhatja, és ha még nem múltál akkor a szuleidnek. Javítsatok ki ha tévedek/erosítsétek meg.
2011. szept. 1. 12:29
1/6 anonim válasza:
a vérben csak pár óráig mutatható ki a vizeletben meg talán 1 napig is..De az orvosi titoktartás nemtudom hogy működik ilyen esetekbe csak pl azt tudom hogy ha anyád elvisz pl nőgyógyászhoz és kideríti h nem vagy szűz nem mondhatja el neki tudom hogy ez nem jön pontosan ide de most hirtelen nemtudtam más példát felhozni..szóval sztem a kor az nemszámít
2011. szept. 1. 13:38
2/6 anonim válasza:
Az orvos ilyenkor köteles szórólapokat bedobálni meg kiplakátolni a környezetedben és kombi wartburggal menni öttel hangosbemondóval a tetején hogy mindenki megtudja! Az expressz és a bazár újság is tele lesz vele!
2011. szept. 2. 22:43
3/6 anonim válasza:
Az orvosokat akkor kötelezi titoktartás, ha legális dolgokról beszélünk. Ha mondjuk megállapítja rólad, hogy migrénes vagy, és nem szeretnéd, hogy anyukád megtudja, akkor elmondod neki a kérésed, és nem mondja el anyukádnak. Mivel a fű akárhogy is nézzük, illegális dolog, teljes joggal szólhat rendőröknek, és valószínű, hogy fog is............
2011. szept. 6. 10:30
4/6 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy nem a szüleidnek, mivel már 18 elmúltál. A szüleid majd a zsaruktól tudják meg, ha becsengetnek ;)
2011. szept. 6. 10:31
5/6 anonim válasza:
Ha bűncselekményről van szó tudtommal az orvos köteles értesíteni a rendőröket.
Ha szerencséd van nem fog egy kis thc származék miatt feljelenteni, legfeljebb ha olyan sok van a véredben, hogy az már komoly függőségre utal - persze tudom: a fűre nem lehet rászokni, csak a feelingre.
Egyébként ha beverik az orrod és bemész a sebészetre akkor is köteles lenne rendőrt hívni... A titoktartás arra vonatkozik, hogyha pl halálos beteg vagy és ezt nem akarod elmondani senkinek, akkor kérésedre nem mondhatja el még a rokonaidnak. (Egyébként elvileg a legközelebbi hozzátartozónak elmondhatja, ha te erről előre nem rendelkezel másképp).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!