16 vagyok, anyum el akar vinni nőgyógyászhoz, hogy kiderítse szűz vagyok-e még. Az orvosi titoktartás véd? Ha nem akarom az orvos nem mondja le neki?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 19:57
11/28 anonim válasza:
Szerintem nem fogja elmodani, ha te ezt kered tole.
12/28 anonim válasza:
Az orvos csak azt tudja megmondani, hogy van-e még szűzhártyád. Ha már nincs, azt átszakíthattad egy vibrátorral is. Nem feltétlen kellett járnia benned f*sznak.
13/28 anonim válasza:
Ne is reménykedj benne, hogy nem mondja majd el anyukádnak. Esetleg ha adsz neki egy 10-est akkor nem fog kiderülni. De tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha elmondanád hgoy már nem vagy szűz. Ha nem ment át rajtad már a fél falu, akkor nincs ebben semmi szégyellnivaló.
14/28 anonim válasza:
Mondd el a dokinak, előbb, akkor majd ő is meg akar f*rkalni, és ezek után könnyen hazudik majd anyádnak :)
Na ez jó? :DDD
15/28 anonim válasza:
Ja, azt kösd ki otthon, hogy csak pasi lehet a doki, mert különben űbergáz :D
16/28 Geta96 válasza:
Sportolás közben is kiszakadhatott. Az hogy nincs nem bizonyít semmit. Amúgy attól h szexeltél még lehet h van. Ha azt akarod h a szüleid elhiggyék csak vedd lazán a dolgot ne legyél zavarba és mond el azokat az indokokat amiket én az előbb és nem tudják majd mit higgyenek. Sok sikert de vigyázz forró a kása....
17/28 anonim válasza:
Osztom a #6-os vélrményét.
Ha a szexhez elég nagylány voltál, anyád előtt is legyél az.
18/28 anonim válasza:
Meg kell mondani a dokinak mert máshogyan vizsgál meg. A másik az hogy ha elég felnőttnek gondoltad magad a szexhez, legyél felnőtt akkor is mikor el kell mondani anyádnak,buta csitri.
19/28 anonim válasza:
Nem értem miért ekkora titok ez?! Azt pedik külösönképp nem, hogy mit tehettél, hogy anyukád ennyire nem bízik benned. Ezt csak magadnak köszönheted, nem más tette meg helyetted, vállald a felelőséget! Mért nem akarod, hogy tudja? Attól félsz, hogy megver? Minél tovább húzod annál rosszabb lesz. FOntos egy családban, hogy őszinték legyenek az tagok egymással, főleg anya lánya, akik legjobban számíthatnak egymársa. Ne dobd el ezt magadtól, nem éri meg egy ilyen dolog miatt! És mellesleg mi lesz, ha teherbe esel/tél véletlen? Azt is eképp titkolod majd el? xD
20/28 anonim válasza:
Szerintem mond meg anyádnakhogy elmész a nődokihoz ha ő elmey veled a pszihológushoz.
Mert neki meg arra lenne szüksége.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!