Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtudja állapítani a nőgyógyá...

Megtudja állapítani a nőgyógyász hogy nem vagyok szűz? Mi történik egy ilyen vizsgálaton?

Figyelt kérdés

nah a lényeg h 3 hónapja vagyok együtt barátommal és lefeküdtünk..és anyum nem tudja..

nah..karácsonykor tervezem neki bejelenteni hogy "lefeküdnék xy-nal"...

és anyu azt mondta gyógyszert kell majd szednem...a lényeg h a doki meg tudja állapítani h nem vagyok szűz? vagy mi történik egyálltalán egy ilyen vizsgálaton?

2012. szept. 18. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
tudod mi a nagyon rossz sok mellekhatassal? a nem kivant terhesseg es az abortusz. Szepet irass fel fog gatlot tapaszt huvelygyurut stb vedekezes nelkul es ovszerrel vagy megszak kozosulessel a te korodban egyenlo az orosz rulettal egyszer becsap a fodij es terhes leszel.A gyogyszer meg mindig jobb a terhessegnel gondolj erre ha ezt meg nem erted akkor talan korai a nemi elet vagy bar most gyereket akarsz gondolom nem kulonben a modern gyogyszerek egesz jok keves hormon es megbizhatoak.
2012. szept. 21. 15:21
 12/12 anonim válasza:

A kötelező a rákszűrés, az egy hülyeség! Lehetőséged van rá évente egyszer, hogy TB-re ingyenesen elvégeztesd, de nem kötelező!

A fogamzásgátlónak sqajnos valóban sok mellákhatása lehet, hogy a legsúlyosabbról a rák kockázatáról ne is beszéljünk.

megszünteti a szedése alatt a normális menstruációdat és egy köztes vérzést pródukál.

Az óvszer használata lenne talán a legjobb.

2012. szept. 24. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!