Megtudja állapítani a nőgyógyász hogy nem vagyok szűz? Mi történik egy ilyen vizsgálaton?
nah a lényeg h 3 hónapja vagyok együtt barátommal és lefeküdtünk..és anyum nem tudja..
nah..karácsonykor tervezem neki bejelenteni hogy "lefeküdnék xy-nal"...
és anyu azt mondta gyógyszert kell majd szednem...a lényeg h a doki meg tudja állapítani h nem vagyok szűz? vagy mi történik egyálltalán egy ilyen vizsgálaton?
anyukádnak nem kell veled a vizsgálóba mennie...egyébként az orvos megfogja kérdezni, hogy élsz-e nemi életet, mert aki él,azt már hüvelyen keresztül vizsgálja meg.
A vizsgálat attól függ, hogy mennyire lelkiismeretes az orvos.
Ha tabit akarsz iratni és lelkiismeretes:Először elbeszélget veled.
1.megnézi a cickóid, nincs-e elváltozás,megtapogatja őket egy spéci módszerrel(nem kell megijedni).
2.Megnyomogatja a hasad(mert kitapintható úgy is pár szerved),majd hüvelyen keresztül megvizsgál,ha elmúltál 18,akkor vesz mintát és elküldi rákszűrésre(18 felett kötelező évente 1x a rákszűrés).
"18 felett kötelező évente 1x a rákszűrés"
Na ez érdekelne, honnan vetted... ugyanis soha nem volt kötelező, ma sem az, max mindenkinek jól felfogott érdeke.
Kérdezőnek: igen, meg tudja állapítani, hiszen ez a szakterülete. Viszont az orvosi titoktartás köti, úgyhogy anyukádnak nem fogja elmesélni.
Sehogy :)))
Viszont: senki nem kényszeríthet rá, hogy olyan gyógyszert szedj, amit nem akarsz szedni!
Hanem mikor megnézett a doki, kérdezz rá a mellékhatásokra úgy, hogy anyukád is bent van... :)
Lehet, már nem is fog ragaszkodni hozzá, vagy esetleg te nem fogsz jobban tőle félni.
Esetleg kérdezd meg a dokit, milyen alternatívákat ajánl, melyik az, ami kevesebb rizikóval jár. Pl. hüvelygyűrű, vagy implantátum...
Lehet, találtok olyan megoldást, ami neked is megfelel, és anyukád is nyugodtan alszik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!