Nőgyógyászhoz el lehet/kell menni akkor is, ha semmi problémám nincs? Az 1. szexuális együttlét előtt v. inkább után kellene megvizsgáltatnom magam?
Én az első után mentem el. Előtte pár napig nem szabad még csak óvszerrel sem szexelni
És igen, nem árt ha elmész az első után is és aztán évente. Ha van panasz ha nincs
Hát nállunk a következő:
-Jó napot kívánok
-Jó napot foglaljon helyet. Panasz?
-Nincsen. Csak a rákszűrés miatt jöttem.
-Utolsó menszesz?
-Ettől eddig.
-Rendben. Menjen vetkőzzön le
Előre is bocsi, nem akarlak megbántani, meg másokat sem. De ti miről beszéltetek anno az anyukátokkal? Szerintem ezeknek a dolgoknak annyira alapvetőnek kéne lenniük. Totál kiakasztó, hogy 14 éves lányok is itt tájékozódnak ilyen dolgokról, amikor ez egy anya feladata lenne... Pl.: a rákszűrés. 18 évtől nem csak hogy ajánlott, de egy fogamzásgátló gyógyszert nem fognak felírni a rákszűrés eredménye nélkül. Nyilván nem a poén kedvéért találták ki ezeket a dolgokat. Plusz, ha soha nem voltál, akkor honnan tudod mi természetes és mi nem odalent?? Jobb időben tudni a dolgokról, mielőtt valami baj érne. Úgyhogy azonnal kérj időpontot a nőgyogyóhoz, ha egészségesnek látod magad, ha nem!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!