Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nőgyógyászhoz el lehet/kell...

Nőgyógyászhoz el lehet/kell menni akkor is, ha semmi problémám nincs? Az 1. szexuális együttlét előtt v. inkább után kellene megvizsgáltatnom magam?

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam nőgyógyásznál, mert nem volt semmi panaszom, és nem éltem eddig szexuális életet. De így 22 évesen talán már nem ártana elmennem. Ez az 1. kapcsolatom, és hát valószínűleg hamarosan le fogok feküdni a barátommal. Egyelőre még nem akarok gyógyszert íratni, szóval nem azért mennék el, csak h. minden rendben van-e.
2012. márc. 26. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én az első után mentem el. Előtte pár napig nem szabad még csak óvszerrel sem szexelni

És igen, nem árt ha elmész az első után is és aztán évente. Ha van panasz ha nincs

2012. márc. 26. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Első alkalom utántól lehet menni.22 évesen pedig már a negyedik éves rákszűréseden kellett volna túl lenned.Szóval elsősorban rákszűrés miatt KELL menned.
2012. márc. 26. 13:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Szóval 1. alkalom előtt nem kell, csak után?
2012. márc. 26. 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Inkább utána menj, ha úgyis hamarosan megtörténik az első, mert szűz lányt macerásabb vizsgálni és neked is kellemetlenebb.
2012. márc. 26. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:
De aztán évente konroll.
2012. márc. 26. 14:26
 6/11 A kérdező kommentje:
De amikor először megyek, akkor mit mondjak? Mármint h. kérdezni fogja, h. miért vagyok ott?
2012. márc. 26. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nállunk a következő:

-Jó napot kívánok

-Jó napot foglaljon helyet. Panasz?

-Nincsen. Csak a rákszűrés miatt jöttem.

-Utolsó menszesz?

-Ettől eddig.

-Rendben. Menjen vetkőzzön le

2012. márc. 26. 14:42
 8/11 anonim válasza:

Előre is bocsi, nem akarlak megbántani, meg másokat sem. De ti miről beszéltetek anno az anyukátokkal? Szerintem ezeknek a dolgoknak annyira alapvetőnek kéne lenniük. Totál kiakasztó, hogy 14 éves lányok is itt tájékozódnak ilyen dolgokról, amikor ez egy anya feladata lenne... Pl.: a rákszűrés. 18 évtől nem csak hogy ajánlott, de egy fogamzásgátló gyógyszert nem fognak felírni a rákszűrés eredménye nélkül. Nyilván nem a poén kedvéért találták ki ezeket a dolgokat. Plusz, ha soha nem voltál, akkor honnan tudod mi természetes és mi nem odalent?? Jobb időben tudni a dolgokról, mielőtt valami baj érne. Úgyhogy azonnal kérj időpontot a nőgyogyóhoz, ha egészségesnek látod magad, ha nem!

21/L

2012. márc. 28. 00:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudtam, h. évente kell menni rákszűrésre, de mindenhol mást olvastam, h. hány éves kortól. Persze, tudom, h. fogamzásgátlót is csak vizsgálat után írnak, de ott még nem tartok, h. azt írassak fel magamnak. Ennek ellenére hamarosan elmegyek a nőgyógyászhoz akkor.
2012. márc. 28. 09:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kortól függ. Ha élsz nemi életet akkor már ajánlott. Még ha 16 évesen kezdesz is el szexelni
2012. márc. 28. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!