Nőgyógyászhoz el lehet/kell menni akkor is, ha semmi problémám nincs? Az 1. szexuális együttlét előtt v. inkább után kellene megvizsgáltatnom magam?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam nőgyógyásznál, mert nem volt semmi panaszom, és nem éltem eddig szexuális életet. De így 22 évesen talán már nem ártana elmennem. Ez az 1. kapcsolatom, és hát valószínűleg hamarosan le fogok feküdni a barátommal. Egyelőre még nem akarok gyógyszert íratni, szóval nem azért mennék el, csak h. minden rendben van-e.2012. márc. 26. 13:08
11/11 A kérdező kommentje:
Eddig nem éltem nemi életet, ezért nem tartottam fontosnak, h. elmenjek nőgyógyászhoz.
2012. márc. 28. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!