13 éves korban használ az esemény utáni tabletta? Káros lehet? Mit okozhat? Miután bevettem, mennyi idő múlva végezzek terhességi tesztet? (Normális válaszokat várok)
Igen: csak annyit, hogy nagyon ráérhetsz, ha ennyire béna kamukérdésekkel bombázol minket.
Ennyi. :)
Hát:
1.13 évesen a szexuális kapcsolat létesítése büntetendő.
2. Miért vagy ilyen hülye?!(Már bocsánat)Egy 13 éves kamaszodó hormontúltengéses fiú mi mást akarna? Ő is hülye szal mind1..
3. Írj privit ha beszélgetni van kedved ;)
Kislány ez nagyon gáza helyedben bezárkóznék a szobámba,és tükörbe se néznék,hogy ennyire buta és felelőtlen voltam,13 éves taknyosként keféltem.
Nem most kell félni,gondolkodni kéne, a szülőknek meg rendesen foglalkoznia gyerekkel és megnevelni, egyre betegebb ez a világ 13-15 éves taknyosok már szexelnek,legközelebb az ovisok is fognak???
13 évesen kb azt sem tudtam mi az a szex...
Hova tart ez a világ!?
A korod nem számít a hatás szempontjából.
De persze a fejletlen kis hormonrendszerednek nem biztos, hogy jót tesz a dolog.
Nagyobb bajod jó eséllyel nem lesz tőle, de számíts rá, hogy pár hónapig rendszertelen lesz a menzeszed.
Két hét múlva csinálj egy terhességi tesztet.
Hát ezt már elbasz**d de nem károsabb mint 25 évesen!
Azért nagyon sajnállak mert ilyen naiv voltál! de ami megtörtént azon fölösleges rágódni!
Ha a szüleidnek nrm mondod rl menj el a barátnőddel nőgyogyihoz nehogy valami történjen!
Amugy gondolhattad volna !
Sajnállak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!