Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen bevehető esemény...

14 évesen bevehető esemény utáni tabletta?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
inkább mint, hogy terhes legyél!
2011. máj. 23. 16:07
 2/12 napietus ***** válasza:
78%

erre nőgyógyász tudna válaszolni, de mindenképpen ő írja fel, szóval muszáj úgyis elmenni hozzá.

szerintem nem túl jó, de jobb, mint az abortusz, ha már észt nem adtott Nektek a jóisten :S

2011. máj. 23. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgyis a nőgyógyász mondja meg, hogy bevehetsz-e vagy sem.

De mondd csak 14 évesen miért kell szexelni? Ráadásul védekezés nélkül...

2011. máj. 23. 16:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Istenem... Mért kelet 14 évesen lefeküdni? -.- Legalább óvszert használnál!
2011. máj. 23. 18:00
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Abban egyetértek az előttem válaszolókkal, hogy 14 évesen nem kéne szexelni.

Azt viszont nem tudhatjuk, hogy védekezett-e, elszakadhatott a gumi, vagy bármi egyéb probléma adódhatott. (Azóta próbálom védeni az ilyen kérdést kiírókat, mióta velem is történt olyan, hogy be kellett vennem a tablettát, pedig akkor már másfél éve éltem szexuális életet, mindig védekeztünk, de akkor egyszer selejtes gumit fogtunk ki.)

2011. máj. 23. 20:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért védekeznetek is kellet volna. De ha már nem akkor nődoki :)
2011. máj. 23. 20:53
 7/12 anonim válasza:
100%

Az tény, hogy 14 évesen nem kéne még, sőt! Hisz egész életed során tenni fogod, de ha már úgy alakult, akkor igen, beveheted. S be is kell venni.

Csakhogy az előttem szólókhoz, nőgyógyász irja fel, és ahhoz pedig elkéne menni.

Általában a normális doki csináltat egy vérképet,hogy egyáltalán szedhetsz-e ilyen gyógyszert.

2011. máj. 24. 00:27
 8/12 muhamadali válasza:
Baromságokat beszéltek! egy embernek nem akkor kell szexelnie ha már X éves hanem akkor ha a kellő agya megvan hozzá!
2011. máj. 25. 15:59
 9/12 napietus ***** válasza:

mint látjuk, a kérdezőnek nincs meg a kellő agya hozzá. mint a legtöbb 14 évesnek, tehát nincs elmaradva az életkorától, csak akkor nem kéne a lábát sem széttenni.

kérdező, elmentél már nőgyógyászhoz? mit mondott? mert a 72 óra lassan letelik...

2011. máj. 25. 18:14
 10/12 anonim válasza:
47%
tán cigány vagy és a kis rajmond felkurt mer kel a segííj
2011. máj. 25. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!