14 évesen bevehető esemény utáni tabletta?
erre nőgyógyász tudna válaszolni, de mindenképpen ő írja fel, szóval muszáj úgyis elmenni hozzá.
szerintem nem túl jó, de jobb, mint az abortusz, ha már észt nem adtott Nektek a jóisten :S
Ezt úgyis a nőgyógyász mondja meg, hogy bevehetsz-e vagy sem.
De mondd csak 14 évesen miért kell szexelni? Ráadásul védekezés nélkül...
Abban egyetértek az előttem válaszolókkal, hogy 14 évesen nem kéne szexelni.
Azt viszont nem tudhatjuk, hogy védekezett-e, elszakadhatott a gumi, vagy bármi egyéb probléma adódhatott. (Azóta próbálom védeni az ilyen kérdést kiírókat, mióta velem is történt olyan, hogy be kellett vennem a tablettát, pedig akkor már másfél éve éltem szexuális életet, mindig védekeztünk, de akkor egyszer selejtes gumit fogtunk ki.)
Az tény, hogy 14 évesen nem kéne még, sőt! Hisz egész életed során tenni fogod, de ha már úgy alakult, akkor igen, beveheted. S be is kell venni.
Csakhogy az előttem szólókhoz, nőgyógyász irja fel, és ahhoz pedig elkéne menni.
Általában a normális doki csináltat egy vérképet,hogy egyáltalán szedhetsz-e ilyen gyógyszert.
mint látjuk, a kérdezőnek nincs meg a kellő agya hozzá. mint a legtöbb 14 évesnek, tehát nincs elmaradva az életkorától, csak akkor nem kéne a lábát sem széttenni.
kérdező, elmentél már nőgyógyászhoz? mit mondott? mert a 72 óra lassan letelik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!