Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyat tabletta ami 1 hónapos terhességig bevehető megszakítás végett?
Halottam már sok embertől gondolom a nőgyógyász írja fel és nem csak úgy kapható... az ára az lényegtelen...
tényleg van iylen vagy tévhit ha valaki tudja mennyibe kerül avgy hogy létezik -e iylen írjon gyorsan...
(1,5 hetes terhes lány).
Van ilyen...Egy ismerősöm is terhes volt,és kapott 2 tablettát.Reggel bement a dokihoz,még ott be kellett venni az egyik tablettát,majd otthon a másikat.Aznap egész végig kínlódott,szenvedett a fájdalomtól..)én vigyáztam a gyerekére addig amíg ő fent a szobában szenvedett..Voltaképpen elvetélt..
ne kérdezd mi a neve,és mennyibe kerül,mert
1- fogalmam sincs
2- külföldön történt az eset..
De létezik ilyen gyógyszer..Az orvossal kell beszélned ha ilyet akarsz...
Erről már nagyon sokat olvastam. Érdekel sok minden, meg akkor is, ha nem vagyok ilyen helyzetben. Voltaképp én mindenhol betiltanám, már volt 5 halálos eset ebből, mivel a vetélő elvérzett miközben a gyerek elhalt benne... a gyógyszer elvon a gyerektől egy bizonyos hormont és enzimeket amitől az embrió meghal... úgy tudom, akiknél már több hetes a terhesség, ott a baba darabokban jön ki és össze kell gyűjteni egy tálba és az orvosnak megmutatni. Egyébként nagy lelki trauma egy nőnek, ha ilyet kell tennie és végig nézni-e. Többen depressziósak lettek...
Ha terhes vagy, akkor ne keress ilyen gyógyszert, nagyon fájdalmas mint testileg és lelkileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!