Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e nekem esemény utáni tabletta?
sziasztok!
Kéne egy kis segitség!Még mielött valaki,orvoshoz küldene,,elmondom,voltam!!
A gondom a következő.És ne nevessetek,Bár mostmár egy kicsit én is mulatok a dolgokon:)Az történt,hogy párommal szeretkezünk,De most óvszerral.Hát nem volt épp "tök jó"de ez most mellékes.A gumi kiszakadtt és egy darabja,fent is maradt.(itt volt egy kis félelem)Ami asztán késöbb a szépen távozott.persze röktön,orvoshoz mentem,aki az esemény utáni tabletát ajánlotta.De kell e az nekem ha a menzeszem,,múlt hó,(08-24 )kezdödött és (08-29),én végzödött.Ovúláció???Ki tudja eszt valaki számitani??Nem szeretném hormonokkal bombázni,a szervezetem.Köszi a normális válaszokat.
Én nem vagyok nőgyógyász,de a helyedben bevenném azt a tablettát! Mi is jártunk hasonlóképp párommal és hát jobb félni mint megilyedni Én ugy gondolom! Rem érted!?
27/F
bocs,de tényleg! Gyakorlatilag,a vége,amibe az "anyag"megy az nem volt meg:)És eszt úgy vettem észre hogy amikor eltávolitás történt,lestem mint a lúki nyúl,hogy .......és nem hittem el.Elővettem egy másik ugyan olyan óvszert összemértem,és 2-3 centi hiányzott.És nem egy ólcsó gagyi,,és mégis.egész éjjel nem aludtam,hogy mi módon fog távozni.
asztán meglepödtem,hogy szépen,"kidobta a test".
Nem ESZT, hanem EZT! Így írjuk helyesen.
Egyébként én a helyedben bevenném az eseményutánit. Jobb a biztos. Ha amúgyis "rinya" vagy, akkor meg legalább megnyugtatna, és nem paráznál rajta.
Ha 28 napos a ciklusod akkor a 14.napon van peteérés.Vagyis ha 08.24.-én jött meg akkor elvileg 09.08.-a körül van peteérésed.Ma voltatok együtt ugye ma 5.-e van.Hát nem esélytelen a dolog hogy baba legyen.Vedd be azt a gyógyszert.A gyógyszernek is vannak mellékhatásai,de ha nem veszed be akkor lehet hogy egy baba lesz az aktusotok "mellékhatása".
Egyébként javaslom a ciklus.hu-t!Ott tudod vezetni hogy mikor jön meg és a peteérést is kiszámolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!