Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e nekem esemény utáni tabletta?
sziasztok!
Kéne egy kis segitség!Még mielött valaki,orvoshoz küldene,,elmondom,voltam!!
A gondom a következő.És ne nevessetek,Bár mostmár egy kicsit én is mulatok a dolgokon:)Az történt,hogy párommal szeretkezünk,De most óvszerral.Hát nem volt épp "tök jó"de ez most mellékes.A gumi kiszakadtt és egy darabja,fent is maradt.(itt volt egy kis félelem)Ami asztán késöbb a szépen távozott.persze röktön,orvoshoz mentem,aki az esemény utáni tabletát ajánlotta.De kell e az nekem ha a menzeszem,,múlt hó,(08-24 )kezdödött és (08-29),én végzödött.Ovúláció???Ki tudja eszt valaki számitani??Nem szeretném hormonokkal bombázni,a szervezetem.Köszi a normális válaszokat.
Annyira azért nem durva az a gyógyszer! Én is vettem már be ilyet, és nem lett semmi bajom tőle, szakállam se nőtt. :D
Inkább mint egy nemvárt terhesség..
Azért a megszakításos módszer nem ajánlom védekezésnek! Nekem már lett abból egy nemkívánt terhességem, pedig általában gumival védekeztünk, csak egyszer-kétszer megszakítással.
Inkább írass fogamzásgátlót, vagy injekcióban is lehet kérni, vagy még számos egyéb formában..
10.vagyok
Miből gondolod hogy idősebb vagy nálam???Biztosan nem.Te hány éves vagy?
Én a symicia-t szedem most, egy grammot nem híztam tőle, és semmi bajom nem volt tőle! Ezeknek a gyógyszereknek már nincs akkora hormontartalmuk mint a 20évvel ezelőttieknek.
A megszakítás nem védekezés, de ezt 33 évesen tudhatnád. Nem csak nekem lett már ebből gondom szerintem. De ha ennyi eszed van, akkor inkább tényleg ne dugj többet..
33????Nem túlzol egy kissé?
Ha tényleg ennyi vagy akkor valóban idősebb vagy nálam 5 évvel.
ez nem ész kérdése.20évesen szültem.Most van egy 13 éves gyermekem.Azóta a fent emlitett modon védekezem!
És soha nem volt megszakitott terhességem.De azért kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!