Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kell-e nekem esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollar1000 kérdése:

Kell-e nekem esemény utáni tabletta?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Kéne egy kis segitség!Még mielött valaki,orvoshoz küldene,,elmondom,voltam!!

A gondom a következő.És ne nevessetek,Bár mostmár egy kicsit én is mulatok a dolgokon:)Az történt,hogy párommal szeretkezünk,De most óvszerral.Hát nem volt épp "tök jó"de ez most mellékes.A gumi kiszakadtt és egy darabja,fent is maradt.(itt volt egy kis félelem)Ami asztán késöbb a szépen távozott.persze röktön,orvoshoz mentem,aki az esemény utáni tabletát ajánlotta.De kell e az nekem ha a menzeszem,,múlt hó,(08-24 )kezdödött és (08-29),én végzödött.Ovúláció???Ki tudja eszt valaki számitani??Nem szeretném hormonokkal bombázni,a szervezetem.Köszi a normális válaszokat.

2012. szept. 5. 16:06
1 2
 11/20 mmano88 ***** válasza:

Annyira azért nem durva az a gyógyszer! Én is vettem már be ilyet, és nem lett semmi bajom tőle, szakállam se nőtt. :D

Inkább mint egy nemvárt terhesség..

2012. szept. 5. 17:07
 12/20 A kérdező kommentje:
tényleg köszönöm,a segitséged!!Én nem birtam kiszámolni,,Pedig bisztos idősebb vagyok nállad:)))Meg fogom venni.Asztán lesz ami lesz.Jó drága szeretkezés volt!!De többet bisztos nem húzok gumit a párom .....ra.Jó pár éve együtt vagyunk.És mindig megszakitott,vagy a m.....elödt,vagy útán,voltunk,csak úgy együtt.És nem lettem terhes.Most máshogy akartam.Változtatni,volt szándékom,és jól meg sziv...m.köszi,mégegyszer
2012. szept. 5. 17:10
 13/20 mmano88 ***** válasza:

Azért a megszakításos módszer nem ajánlom védekezésnek! Nekem már lett abból egy nemkívánt terhességem, pedig általában gumival védekeztünk, csak egyszer-kétszer megszakítással.

Inkább írass fogamzásgátlót, vagy injekcióban is lehet kérni, vagy még számos egyéb formában..

2012. szept. 5. 17:36
 14/20 anonim válasza:

10.vagyok

Miből gondolod hogy idősebb vagy nálam???Biztosan nem.Te hány éves vagy?

2012. szept. 5. 17:39
 15/20 A kérdező kommentje:
komolyan érdekel??megmondom,33.
2012. szept. 5. 17:56
 16/20 A kérdező kommentje:
ja és minden gyógyszertőr irtozom.A legtöbb fog.....ló.vagy hizást,okoz,vagy beteg vagy tölle.Az tuti,ma aszt mondtam,hogy többet nem dugok!:)
2012. szept. 5. 17:59
 17/20 mmano88 ***** válasza:

Én a symicia-t szedem most, egy grammot nem híztam tőle, és semmi bajom nem volt tőle! Ezeknek a gyógyszereknek már nincs akkora hormontartalmuk mint a 20évvel ezelőttieknek.

A megszakítás nem védekezés, de ezt 33 évesen tudhatnád. Nem csak nekem lett már ebből gondom szerintem. De ha ennyi eszed van, akkor inkább tényleg ne dugj többet..

2012. szept. 5. 18:05
 18/20 anonim válasza:

33????Nem túlzol egy kissé?

Ha tényleg ennyi vagy akkor valóban idősebb vagy nálam 5 évvel.

2012. szept. 5. 18:06
 19/20 A kérdező kommentje:

ez nem ész kérdése.20évesen szültem.Most van egy 13 éves gyermekem.Azóta a fent emlitett modon védekezem!

És soha nem volt megszakitott terhességem.De azért kösz.

2012. szept. 5. 18:09
 20/20 mmano88 ***** válasza:
3 évig én is azt hittem, hogy dejó, így nem eshetek teherbe, aztán mégis..
2012. szept. 5. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!