Lehetséges, hogy nem akkor, hanem most vesztettem el?
Előre kijelentem, hogy nem 12 éves vagyok, tanultam biológiát és 3 évig jártam a párommal, ribanc sem vagyok tehát bunkók kíméljenek!
Na az a helyzet, hogy 2 évig nem szexeltünk, csak pettingeltünk, és mikor végül berakta a farkát, nem fájt és nem vérzett. Azt hittük azért, mert biztos már korábban kiszakadt egy petting alkalmával.
Most szakítottunk, és megpróbálkoztam a masztival (amúgy nem szoktam, de most kellett). A fésű nyelét dugtam fel, ami rövidebb, mint az exem farka... Jól elélveztem, aztán kivettem, és véres volt! Ez hogy lehetséges? Pedig az exem farka tényleg hosszabb és vastagabb is volt.
Biztos, hogy nem most kéne megjönnie, mivel tabit szedtem, és tudom, hogy nem most van itt az ideje.
Valamit megsértettem odabent? Most kicsit meg vagyok ijedve... Tudtok választ adni, vagy inkább menjek el a (bunkó tapló kárörvendő) nőgyógyászomhoz (aki úgyis csak ki fog nevetni)?
Na de fontos szervet nem érhetett, ugye? Ez természetellenes lenne, akkor a farok ugyanúgy meg kellett volna sértse...
Ja amúgy meg egyáltalán nem fájt, sőt tökjól elélveztem (masztitól még soha nem élveztem el, nem is értem, most hogy sikerült), pedig ha most szakadt volna át, annak fájnia kellett volna...
Nem a számba nyomtam, te állat... van humorérzékem, de ez nagyon olcsó poén volt...
Nem látok semmit a tükörben, úgyhogy tutira valami belső vérzés lehet, mert kívül minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!