Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » K. U. r. v. á. val vesztettem...

K. U. r. v. á. val vesztettem el 20 éves koromban, ez nagyon gáz? 21/F

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm folyton b@sztatott, mekkora gáz hogy 20 évesen még mindig szűz vagyok. Egyszer aztán felkerekedtem és egy neten kinézett ribinél elvesztettem. Aztán persze többször is mentem, meg máshoz.

Én erre büszke vagyok és nem is bántam meg.

Mondjuk ha lesz egyszer csajom akkor ezt lehet nem kellene elmondani neki azért.

De ha az ismerősöm nem basztat akkor talán el se megyek.... az ő hibája h elmentem lehet...

Sztetek?

2012. júl. 20. 13:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
igen
2012. júl. 20. 13:55
 2/18 anonim ***** válasza:
5%

szerintem nem gáz... a nyolcszázas évek vége táján normális volt Magyarországon a "beavatás" valamelyik nyílvánosházban....

Ez jobb, mint ha két éretlen/tapasztalatlan fiatal összefekszik...

2012. júl. 20. 13:57
 3/18 anonim válasza:
Most miért ezen gondolkodsz????xd
2012. júl. 20. 13:58
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
Büszke vagy rá, nem bántad meg akkor mi a rákvillámért kérdezed, hogy gáz-e? Nem mindegy? Jó volt, meg volt, kész.
2012. júl. 20. 14:01
 5/18 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem jobb lett volna, ha átlagos csajjal veszíted el, de hát ezt már nem tudod visszacsinálni .... :/

De ezzel ne nagyon dicsekedj!

19/L

2012. júl. 20. 14:02
 6/18 anonim ***** válasza:
4%

Ez nem gáz, ez szükségszerű volt!

Nekem is elk kellett mennem, mert ezek a kedves, utálatos lányok még esélyt sem adtak az ismerkedésre, de azért én imádom őket. <3

De még inkább az a k.rvát, akivel elvesztettem. Ő volt a legjobb nő az életemben és az egyetlen, aki esélyt adott nekem!

Tisztelem és becsülöm a k.rvákat, éljenek soká a prostik!

Azóta sem adott egy lány sem esélyt nekem, de nem bántam meg, jó volt legalább egyszer megélnem, egy gyönyörű testű nővel.

MÁr kezdek beletörődni, hogy nekem a prostizás maradt, mert a lányok hatalmas igényeinek lehetetlen megfelelni. ^^

Éljenek a prostik, k.rvák! Ó jeeEEEEE!!

2012. júl. 20. 14:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Hat, ahogy vesszuk. Ha teged nem zavar, akkor oke. De mondjuk szerintem hulyeseg volt. En 21 evesen vesztettem el a szuzessegemet, azzal, akit szerettem-illetve szeretek a mai napig. De csak talan azert gondolom, hogy ez szomoru, hogy nem olyannal vesztetted el, aki igazan szamitott neked, akit szerettel, mert lany vagyok es mas az ertekrendunk.

Nem a haverod hibaja, hogy elmentel. Ha csak nem kest tartott a nyakadhoz.

2012. júl. 20. 14:05
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

ma 14:02

Haaaaaahhhaaaaa, csak nevetek rajtad! :DD

Te is az a fajta láyn vagy, aki esélyt sem ad a srácok nagy részének, valld már be őszintén hány rendes fiút utasítottál el!

Inkább egy bunkó állat kell nektek! Igen, éljen a bunkó, tapló nemzet! ^^

2012. júl. 20. 14:06
 9/18 mizuzizu92 ***** válasza:
Egészségedre !
2012. júl. 20. 14:08
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

Kérdésedre a válasz: elég gáz szerintem.

Egyébként meg:

- Az, hogy erre még büszke is vagy, az még nagyobb gáz.

- Az, hogy ez így történt, nem az ismerősöd hibája, hanem a tied. Nem kell mindig a haveroknak megfelelni! (Ha azt mondja, hogy ugorj ki egy kamion elé, kiugrasz?)

24/F

2012. júl. 20. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!