Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » K. U. r. v. á. val vesztettem...

K. U. r. v. á. val vesztettem el 20 éves koromban, ez nagyon gáz? 21/F

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm folyton b@sztatott, mekkora gáz hogy 20 évesen még mindig szűz vagyok. Egyszer aztán felkerekedtem és egy neten kinézett ribinél elvesztettem. Aztán persze többször is mentem, meg máshoz.

Én erre büszke vagyok és nem is bántam meg.

Mondjuk ha lesz egyszer csajom akkor ezt lehet nem kellene elmondani neki azért.

De ha az ismerősöm nem basztat akkor talán el se megyek.... az ő hibája h elmentem lehet...

Sztetek?

2012. júl. 20. 13:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is gondolkozom mar rajta mert lelkileg megvisel. Mondjuk én eleve pszichologushoz járok azért sem tudok ismerkedni.

De attól mar gaznak érzem meg egy folytogato érzés szoval lehet én is elmegyek. 21 leszek 1,5 hónap múlva valamikor meg ebben az évben el kell mennem.

Jahh és jól tetted h elmentek nem gaz.

2012. júl. 20. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

Hát figyelj!

Én 20 vagyok,és szűz.

De engem egy csöppet sem zavar. Hülyeség aki ezt gáznak tartja.

Nekem azért nem jött össze,mer nincs szerencsém a szerelemben. Valahogy mindig olyanba szerettem bele akibe nem kellett volna. Volt pár kapcsolatom,de egyikbe sem jutottunk el odáig.

Hát talán egyszer nekem is szerencsém lesz.

Azt h szűz vagyok,egy csöppet se tartom gáznak,egyébként meg senki sem tudja h szűz vagyok e vagy sem,mert egyszerűen nem beszélek róla,így nem is basztatnak ezzel.

Ami téged illet sztem rohadt gáz amit csináltál, és egy életre meg fogod bánni,de most már mind1. Régen én is olyan voltam,h mindig a könnyebb utat választottam. A nők nem szörnyetegek,és nincsenek olyan nagy igényeik,mint itt sokan gondolják. A szerelemben igazából csak szerencsére van szükség,nagyon sokra. Nekem sajna eddig nem volt.

2012. júl. 20. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:
9%

Figyeljetek má!!!

Itt nem a haveroknak akarnak megfelelni a srácok, hanem a lányoknak...

Nézzétek ezeket az idióta csürhe lányokat: szűz fiúval ne mfekszenek le. Hiába rendes és noremális. Mert tapasztalatlan...

De a lányok elfelejtik azt, hogy el kell valahol kezdeni..

Akkor meg mit akartok ti lányok? Semmi sem jó nektek, az se ha szűz az se ha így szerzet tapasztalatot, azért, hogy nektek megfeleljen...

2012. júl. 20. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem velünk fúkkal van baj,de nem is a lányokkal.

Pusztán arról van szó,hogyha egy lánynak nem tetszik egy fiú,akkor jönnek ezek a kifogások. Ez ellen nem nagyon lehet mit tenni,ilyen az élet.

2012. júl. 20. 17:46
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha már ennyire zavart, hogy ezzel csesztettek, inkább szedtél volna fel egy lányt akárhol egy szórakozóhelyen... még az is kevésbé elítélendő női szemszögből... (de ha az én barátom lennél, és ezt véletlenül megtudnám rólad, az nagy valószínűséggel azt jelentené, hogy röpülsz...). 21L
2012. júl. 20. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Mi a f@szra vagy büszke? Változott valami? Semmi! Azóta sem tudsz felszedni egy csajt! Csakis életed végéig el sülyedhetsz majd szégyenedben! Ha ezt egy barátnőd megtudja, hogy hepatitiszes p1nába dugod a farkad amint van pénzed k*rvára, úgy otthagy majd mint a sicc!
2012. júl. 20. 23:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Abból a szempontból jó neked, hogy kapcsolat kialakításakor nem fog akadályozni a tapasztalatlanság ténye. Nekem 24 évesen nem volt dolgom egy nővel sem, és ez időnként erősen kihat a hangulatomra, és életkedvemre is.
2012. júl. 21. 09:27
 18/18 anonim válasza:
először is ne hibáztasd az ismerősödet.. ha megtetted az csakis a te döntésed volt és ha hibázott valaki az csak te lehetsz.. és nem az a gáz hogy 20 évesen szűz voltál hanem hogy egy prostival vesztetted ela szüzességed. és ha már megtetted vállald fel. ha lesz barátnőd mondd el neki hogy tudjon róla milyen ember is vagy és ne legyenek tévhitei rólad mert ha utólag tudja meg akkor nagyot csalódhat benned miatta.. legalábbis én ha utólag tudnám meg hogy ezt csinálta a pasim és eltitkolta ott hagynám a p*csába. :D
2012. aug. 7. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!