Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Srácok! Most komolyan, nincs...

Srácok! Most komolyan, nincs itt köztetek 1-2 "csajozógép" aki segíteni tudna? 22évesen még nem voltam lánnyal, még nem is csókolóztam. Ez szörnyű, sokszor elgondolkodom, h így élnem is kár.

Figyelt kérdés
Akármilyen tanács, trükk jól jönne, vagy módszer ami nálad már többször bevált, bármi jó lenne. U. I. :Természetesen, se gazdag, se jóképű, se izmos nem vagyok.
2012. szept. 5. 21:17
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Nekem volt a főiskolán egy hát hogy is mondjam nem túl szép haverom. Nem volt csúnya, de kb hasonló lehetett, mint a kérdező. Viszont eszméletlen dumája volt, főleg humora.

Nem érdekelte az elálló füle. Azt mondta a csajoknak, hogy

"Figyelj, feljössz hozzám aztán simán nézzük az HBO-t még kábelTV sem kell hozzá." Meg, hogy őt alkalmazza a CIA, mert egy jól álcázott lehallgató van a fejében. Meg még hasonló dolgokat. A csajok nagyon bírták a humorát, és szép barátnője is volt. A testi adottságai ellenére magabiztos volt és ez sokkal fontosabb a legtöbb, mint az hogy hogyan nézel ki.

Egyszer megkérdeztem a barátnőjét, hogy miért van vele, erre azt válaszolta, hogy mert annyira jófej és jól érzi magát vele.

Aki azt írta, hogy a csajoknak nem kellenek az ilyan picsogós, béna pasik annak nagyon igaza van.

Egy időben én is átéltem hasonlót. Én sem vagyok egy matyóhímzés. A nők terén nem volt meg a magabiztosságom és csak panaszkodtam a barát-barátnő csajoknak, hogy senki nem akar velem szexelni. Miközben nem esett le, hogy velem van a gond. Aztán amikor elkezdtem dolgozni és jól csináltam a munkám akkor valahogy megjött az önbizalmam is és pár hónapra rá be is csajoztam. :)

Az a baj, hogy sokkal többet foglalkoztok azzal, hogy mások mit gondolnak rólatok, mint azzal, hogy ti kik is vagytok valójában és nem magatoknak hanem másoknak akartok megfelelni.

2012. szept. 26. 02:26
 42/42 anonim ***** válasza:

1. nem vagyok csajozó gép de volt 1 pár jó kalandom :)

2. fogadd el önmagad, mert ha magadtól undorodsz akkor egy csajtól mit vársz

3. tegyél érte

4. basszus csak van akivel összekacsintasz vagy lánybarátod aki bejön...

5. itt is lehet csajozni megfelelően (nem feltétlen kérdés kiirás blabla...)

de ha gondolod írj rám és elmehetünk csajozni :)

2016. máj. 5. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!