Srácok! Most komolyan, nincs itt köztetek 1-2 "csajozógép" aki segíteni tudna? 22évesen még nem voltam lánnyal, még nem is csókolóztam. Ez szörnyű, sokszor elgondolkodom, h így élnem is kár.
Gabor 011
Valószínüleg igazad van,de mivel egész életemben szivattak az elálló füleim és hézagos fogaim miattt,ezért elég nehéz ezekből poént csinálni,állandóan elkedvetlenedem,mikor ezek eszembe jutnak....
09:48
Akk inkább soha ne legyek nővel...
Nem is pont az erkölcstelenség miatt,mert láthatjuk,némely átlagos csaj olyanokat művel,egyegy buli alkalmával,amire még a legutolsó prosti is csak köpne egyet....
Am h egy klasszikust idézzek:"Nem elég,h k*rva,még fizetni is kell érte...:D
10:34
A csajozógép nem egyenlő a gazdag apuci kisfiaival,akik után loholnak a nők,a kocsijuk,órájuk,nyakláncuk,márkás ruháik miatt....
Egy igazi csajozógép mindent magának szerez meg,a szövege,gondolkodás módja miatt szeretik a nők....ők sosem lekezelők senkivel,a gazdag bunkók ilyenek...
Én meg h utasítsak vissza egyet is,ha még szóba sem àllnak velem..
Am én elsődlegesen nem a szex miatt szeretnék bnőt,hanem a magány miatt..
A csajozógépek attól csajozógépek, hogy sok nőjük van és gyakran váltogatják őket, nem lehet őket "betörni", csak alkalmi kapcsolatokra pályáznak. Két módszer van. Vagy átvered a nőt, ez bunkóság és csak egy darabig tudod csinálni, mert utána elterjed a híred és nem kellesz már senkinek, vagy előre tisztázod a szitut. Ekkor a komoly kapcsolatot kereső lányok egy része kiesett, egy másik része bepróbálkozik, hátha mégis ő lesz az az egy, aki mellett lehorgonyozol, aztán nagyot koppan, de innentől már az ő felelőssége, te előre szóltál.
Amit te bunkóságnak tartasz az nem feltétlenül bunkóság. Egyenjogúság van, ma már másképp kell bánni a nőkkel, mint mikor még mostak, főztek, takarítottak és otthon voltak a gyerekkel, miközben te, a FÉRFI eltartotta őket.
A romantikának és a tenyéren hordozásnak az egyenjogúsággal vége szakadt.
Ezt a részt kihagytam a mondókámból. Ez is egy szánalmas húzás, mikor előre nyitod neki az ajtót meg állandóan bókolsz, aztán a lány persze az után fog rohanni (és nem kell hozzá gazdag pötsnek lenni), aki le se sz@rja őt.
De hála a romantikus lelkűeknek, mindig lesz egy lúzer, akinek kisírhatja a vállán magát, miután a "bunkóval", aki után a lány koslatott jót szexeltek és a lány koppant, mert hiába adta neki oda magát, akkor sem várhat tőle mást. Maximum ha a csaj is jó volt az ágyban, akkor még több szexet, amikor a pasi éppen ráér. Ha szűz volt a lány, akkor még jól belé is törli a lábát, mert valszeg tapasztalatlan volt.
Ha szerencséjük van, akkor pár hét után bezavarhatják a macit a málnásba és ilyenkor felettébb örülnek, hogy kaptak egy használt lotyót. A használt lotyó pedig szintén örül, hogy van egy pincsije, akivel hónapokat együtt van, amíg ismét fel nem lángol a nagy szerelem egy "bunkó" fiú iránt.
Ha a lány már elmúlt 25, akkor esetleg van annyi esze, hogy a "bunkó" fiúval titokban űzi az ipart, esetleg felcsináltatja magát vele, a pincsi úgyis mindig ott lesz és szeretni fogja és még a félrelépést is megbocsátja neki, ha pedig már évek teltek el, akkor a gyereket (aki hozzánőtt) se rúgja ki páros lábbal.
Sodródtok az árral és örültök minden alamizsnának, legyen az "ha ló nincsen, szamár is jó" szex vagy párkapcsolat és úgy csillog a szemetek, hogy ha meg sem szólaltok is az arcotokra van írva, hogy bármit megtennétek azért a lányért. A lány pedig ki is fogja használni. Azon meg felesleges tanakodni, hogy ő a ribanc vagy ti vagytok lúzerek, mert ez még nem változtat azon, hogy ti szenvedtek miattuk, ők pedig élik világukat. És amíg sok ilyen lúzer van, addig ezek a ribancok még 30-on vagy 40-en túl is fognak találni faszit maguknak, aki majd eltartja őket és addigra már annyira tapasztaltak lesznek a hazudozásban, hogy ha tinilányként megvezettek férfiakat, akkor addigra főleg meg fognak tudni vezetni. Előadja a szegény szerencsétlen szendeszüzet, akit folyton csak bántottak és kihasználtak a csúnya, csúnya adoniszok, pedig ő csak szerelemre és törődésre vágyott. És a lúzer máris olvadozik. Még ha két hülye gyereket is kell a nyakába venni, különböző apáktól, akiktől minden nap megkapja majd, hogy "Pofád lapos, nem vagy az apám!"
Újra megkérdezem: Ezek után mégis mire számítotok az élettől?
"Tudod én biztos vagyok benne, hogy te eddig nem azért nem voltál csajjal, mert nem vagy izmos, meg gazdag, hanem azért, mert nincs elég önbizalmad és nem is mered észrevenni a lehetősége"
INDEED!
"Tudod én biztos vagyok benne, hogy te eddig nem azért nem voltál csajjal, mert nem vagy izmos, meg gazdag, hanem azért, mert nincs elég önbizalmad és nem is mered észrevenni a lehetőséget, ami már bizonyára többször is adódott, csak elmentél mellette."
Cáfolom, a csúnya srácoknak soha nem adódik ilyen lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!