Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Srácok! Most komolyan, nincs...

Srácok! Most komolyan, nincs itt köztetek 1-2 "csajozógép" aki segíteni tudna? 22évesen még nem voltam lánnyal, még nem is csókolóztam. Ez szörnyű, sokszor elgondolkodom, h így élnem is kár.

Figyelt kérdés
Akármilyen tanács, trükk jól jönne, vagy módszer ami nálad már többször bevált, bármi jó lenne. U. I. :Természetesen, se gazdag, se jóképű, se izmos nem vagyok.
2012. szept. 5. 21:17
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Én a sorstársad vagyok. A te korodban még reméltem, hogy megváltozok, és én is egy "csajozógép" lehetek. Hát, nem így lett. A mi fajtánknak valahogy ez nem megy. Az évek során be kellett látnom, hogy milyen messze is állok ettől az egésztől (nagyon). Tele vagyok óriási, legyőzhetetlen gátlásokkal, amiket belém neveltek. Eleve az sem megy könnyen, hogy emberekkel kommunikáljak a mindennapokban, nemhogy ismerkedés céljából. Mindig csak egy rohadt megfigyelő voltam, nem is éltem igazán soha. Csak néztem, ahogy mások boldogok.

Én azt javaslom, hogy ha van olyan mód, amit eddig elvetettél valami miatt, akkor add fel az elveidet és csináld, mert így az életed nagyon keserű lesz. Ezt tapasztalatból tudom mondani. Én nem mertem, oda a fiatalságom. Ennyi volt. Vége. És innen már nem sok kilátás van a normális életre, hidd el.

Szóval nézz szembe a tényekkel, és hajrá!

27/F

2012. szept. 5. 23:35
 12/42 anonim ***** válasza:
Semmi pánik utolsó, mehetsz prostituálthoz, ha annyira zavar.
2012. szept. 6. 00:39
 13/42 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy egy úgymond csajozógép nem tudna segíteni, hogyan csináld...mert neki van egyfajta stílusa, amivel be tud csajozni, de ha benned az a stílus nincs meg, akkor nem fog bevállni számodra az ő módszere. Pl. hiába mondja azt a laza csajozógép srác egy gátlásosnak, hogy állj a csaj elé hogy szia bébi aztán lenyom neki egy dumát, ami az ő laza vagány stílusához jól áll, de egy gátlásos az eleve nem tudja olyan lazán lenyomni azt a dumát a csajnak és ott látszani fog, hogy megjátszott, amivel csak magát járatná le az ember.

Én is ilyen voltam kérdező mint te, élőben nem tudok feloldódni, épp ezért próbálkozok cseten, a chat.hu, gyaloglo.chat.hu fenn vagyok én is. Igaz cseten keresztül nehéz találni olyat aki komolyan is gondolja. De az is több mint a semmittevés.

2012. szept. 6. 00:51
 14/42 A kérdező kommentje:

23:35

Én is pont ilyen vagyok....

Ezért is írtam ki a kérdést,mert a tini korom már úgyis egy nagy 0 volt...

Hát talán nem lehet mit tenni,ez a sorsunk.....

2012. szept. 6. 08:43
 15/42 A kérdező kommentje:

00:39

Sztem ez a lehető legrosszabb tanács...

Ha megteszed,nem a prosti adja el magát neked,hanem te adod el magad ennek a mocskos világnak...

2012. szept. 6. 08:47
 16/42 A kérdező kommentje:

00:51

Talán igazad van...de azért megpróbálnám,ha vki írna vmi jót,mert magamtól nincs ötletem....

2012. szept. 6. 08:52
 17/42 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az egyik legnagyobb fegyver, amivel egy fiu felvertezheti magat, az a humor. Ha humorod van, gyakorlatilag sebezhetetlenne valsz es nagyjabol minden kinosnak gondolt szituaciobol jol tudsz kikerulni.

Az egyik legjobb formaja az onironia es az onreflexivitas. Vagyis hogy tudj magadon nevetni es az esetleges hibaidon ne keseregj, hanem viccelj vele es karikirozd ki.

Ha peldaul vekony vagy es egyaltalan nem vagy izmos, es ha emberek kozott vagy es ok megerzik rajtad, hogy teged ez frusztral, zavar, a megnyilvanulasaidbol, mondataidbol, gesztusaidbol megerzik, hogy emiatt te magadat lesajnalod es lenezed, akkor ok is igy fognak reagalni. Ha viszont az altalad velt gyengesegedre onironikusan reflextalsz (mondjuk peldaul azt mondod, hogy "hat igen, en ezt a Leonardo DiCaprio-tinitestet nyomom meg mindig, gyurnek en, csak errol a testrol lepattan az izom..." es melle persze nevetsz magadon), akkor nagy valoszinuseg szerint az emberek nem rajtad fognak nevetni, hanem veled. Es ez baromira nagy kulonbseg! Innentol kezdve nyert ugyed van, ami eddig zavart teged, arra fokozatosan elkezdesz humorral reagalni es elobb-utobb eszreveszed, hogy folyamatosan hullik le rolad a teher. Utana sokkal konnyebb dolgod lesz a csajozasban is, sokkal nagyobb esellyel fogod megnyerni magadnak az embereket.

Ezt nem konnyu elerni, foleg ha az ember nagyon hosszu ideig kesereg es hozzaszokik a negativ szemleletmodhoz. De nem lehetetlen.

Szerintem erdemes ezen is elgondolkozni es esetleg megprobalni elindulni ebbe az iranyba.

2012. szept. 6. 09:36
 18/42 anonim ***** válasza:
20%
Pedig ha nem nézel ki jól, és pénzed sincs, akkor a prosti az egyetlen lehetőséged.
2012. szept. 6. 09:48
 19/42 anonim ***** válasza:
96%

Isten bizony lassan elkezdem tisztelni lenéző, lekezelő csajozógépeket. Azért tudták átvenni a nők az uralmat, mert mi férfiak loholunk utánuk. Egy igazi csajozógépben van tartás, nem dobja csak úgy oda magát a nőnek. Van igényszintje, olyan nőket kikosaraz, akikért más a két kezét összetenné. Hogy ez a hozzáállás mit okoz ha nagyobb méreteket ölt? Azt, hogy a lányok visszavesznek az igényszintből.

De ti mindent elrontotok. Azért nincs férfiprosti sem, mert beír egyszer-egyszer egy lány, hogy szexet szeretne vagy a szüzességét vegye el valaki (már amikor nem fake a kérdés) és minden válasz olyan, hogy "elveszem én neked ingyen is ha nem vagy nagyon csúnya". Ilyen hozzáállással mit vártok?

Szánalmasak vagytok! Egy nő ezért kap bármikor szexet, amikor akar INGYEN és számára ezért értékelődik fel a minőség és van lehetősége válogatni.

Egy ideig még lehet őket ribancozni emiatt, de ez már csak olyan üres frázis lesz lassan, mint mikor a vallási fanatikus mutogat a parázna párra, akik házasság előtt szexelnek. Ez egyre kevésbé visszatartó erő.

Szedjétek össze magatokat, mert a végén tényleg visszatérünk az állatvilághoz, ahol a hímek a szebbek, díszesebbek, ők páváskodnak, a nőstények meg rusnya, igénytelen, dagadt willendorfi vénuszok, akik válogatnak majd és ők diktálnak mindenben.

A férfitársadalom karikatúrái vagytok! Semmilyen lényegi különbség nincs a latexbe öltöztetett, négykézláb lihegő beteg, alárendelt férfi között és a rózsákban és randevúkban gondolkodó lúzerek között, akik pincsikutyaként viselkednek a nővel. Mindkettő a behódolást szimbolizálja.

Most pedig jöhetnek a kövek, le lehet pontozni, de nem érdekel!

2012. szept. 6. 10:34
 20/42 anonim ***** válasza:
Gabor011: Milyen humorral lehet az alacsony termetre reagálni? Nem extrém alacsony termetre, mert arra könnyű.
2012. szept. 6. 10:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!