Srácok! Most komolyan, nincs itt köztetek 1-2 "csajozógép" aki segíteni tudna? 22évesen még nem voltam lánnyal, még nem is csókolóztam. Ez szörnyű, sokszor elgondolkodom, h így élnem is kár.
Persze, hogy elmentünk a lehetőségek mellett. Én életem során bejöttem vagy három igénytelen, kövér, bajszos nő típusnak: [link]
bejöttem még pár roma származásúnak, abból is a csúnyábbaknak (nem vagyok rasszista): [link]
és még annak a típusnak, akik havernak nagyon jófejek voltak, habár első ránézésre nem lehetett róluk megállapítani, hogy lányos fiúk vagy fiús lányok: [link]
Ha mert nem éltem a lehetőséggel már TÚL NAGY IGÉNYEKET jelent, akkor elfogadom és keresek egy hidat, ahonnan leugorhatnék.
Utolsó előtti vagyok: Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy rám mászott volna bármelyikük, voltak akik csak szemeztek velem és mosolyogtak ha visszanéztem, vagy a barátnői puhatolóztak, hogy tetszik-e nekem, mert én neki igen, de az ismeretlen szemezőket leszámítva mindegyik olyan típus volt, aki még ha meg is lett volna a kölcsönös szimpátia valószínűleg akár 1-2 évig is járnom kellett volna vele, mire elveszíthetem vele a szüzességem.
Az meg már sok lett volna. Mert részegen még egy éjszakásként ha már nagyon hajt a kangörcs talán benne lennék, de hogy járjak is vele, folyamatosan hozzáérjek, megcsókoljam, pettingeljünk. Azért nekem is van önbecsülésem, még ha tengerszint alatt, akkor is.
17:31
Hagyjuk már ezt...Számtalan nő beismerte már(akár ezen az oldalon is),h olykor csak szexre vágyik...ráadásul,ha komolyak a szándékaik,minek lökik szét a lábaikat első találkozáskor?Ócska szöveg már ez,h a férfiak szexmániásak,a nők legalább annyira azok....
Én bizony láttam már több ilyen párt! (szép lány+ kevésbé sármos fiú) Igaz ugyan, hogy a testi hiányosságokat (kigyúrt izomzat, szép arc) nem árt szellemi és érzelmi értékekkel pótolni! Valóban ezek közé tartozik a jó humor is! Ha pedig azok a helyén vannak, akkor csak idő és kitartás kérdése a dolog és nem kell kétségbe esni! És ne várd, hogy a lányok kezdeményezzenek, hanem tedd meg ezt te.
Ha nem jön össze az első 25, akkor 26-odszorra is!
"Igaz ugyan, hogy a testi hiányosságokat (kigyúrt izomzat, szép arc) nem árt szellemi és érzelmi értékekkel pótolni! Valóban ezek közé tartozik a jó humor is!"
Ezek legfeljebb barátságnál számítanak, párkapcsolatban az ilyesmi egy lányt sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!