Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Srácok! Most komolyan, nincs...

Srácok! Most komolyan, nincs itt köztetek 1-2 "csajozógép" aki segíteni tudna? 22évesen még nem voltam lánnyal, még nem is csókolóztam. Ez szörnyű, sokszor elgondolkodom, h így élnem is kár.

Figyelt kérdés
Akármilyen tanács, trükk jól jönne, vagy módszer ami nálad már többször bevált, bármi jó lenne. U. I. :Természetesen, se gazdag, se jóképű, se izmos nem vagyok.
2012. szept. 5. 21:17
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Persze, hogy elmentünk a lehetőségek mellett. Én életem során bejöttem vagy három igénytelen, kövér, bajszos nő típusnak: [link]

bejöttem még pár roma származásúnak, abból is a csúnyábbaknak (nem vagyok rasszista): [link]

és még annak a típusnak, akik havernak nagyon jófejek voltak, habár első ránézésre nem lehetett róluk megállapítani, hogy lányos fiúk vagy fiús lányok: [link]

Ha mert nem éltem a lehetőséggel már TÚL NAGY IGÉNYEKET jelent, akkor elfogadom és keresek egy hidat, ahonnan leugorhatnék.

2012. szept. 9. 16:37
 32/42 anonim ***** válasza:
Na, én meg még ilyeneknek se, amilyeneket az utolsó említett.
2012. szept. 9. 16:58
 33/42 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok: Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy rám mászott volna bármelyikük, voltak akik csak szemeztek velem és mosolyogtak ha visszanéztem, vagy a barátnői puhatolóztak, hogy tetszik-e nekem, mert én neki igen, de az ismeretlen szemezőket leszámítva mindegyik olyan típus volt, aki még ha meg is lett volna a kölcsönös szimpátia valószínűleg akár 1-2 évig is járnom kellett volna vele, mire elveszíthetem vele a szüzességem.

Az meg már sok lett volna. Mert részegen még egy éjszakásként ha már nagyon hajt a kangörcs talán benne lennék, de hogy járjak is vele, folyamatosan hozzáérjek, megcsókoljam, pettingeljünk. Azért nekem is van önbecsülésem, még ha tengerszint alatt, akkor is.

2012. szept. 9. 17:19
 34/42 anonim ***** válasza:
Azt tudjátok, hogy a legtöbb egy éjszakás kaland csak a fiú részéről egy éjszakásnak tervezett.
2012. szept. 9. 17:31
 35/42 anonim ***** válasza:
17:19 Nekem még ilyenek se voltak soha, konkrétan nem tudok róla, h valaha akár csak egy lánynak is tetszettem volna egy picit.
2012. szept. 9. 17:45
 36/42 A kérdező kommentje:

17:31

Hagyjuk már ezt...Számtalan nő beismerte már(akár ezen az oldalon is),h olykor csak szexre vágyik...ráadásul,ha komolyak a szándékaik,minek lökik szét a lábaikat első találkozáskor?Ócska szöveg már ez,h a férfiak szexmániásak,a nők legalább annyira azok....

2012. szept. 9. 18:49
 37/42 A kérdező kommentje:
Hát srácok,ez van...Én is párszor bejöttem túlsúlyos lányoknak,de hát a 75kilómmal ,h jelenjek meg egy 100kilós csajjal?lehetetlen...Am láttam már nem gazdag,nem helyes fiút,viszonylag jó csajjal...itt jön képbe,h vmi jó duma kellene...
2012. szept. 9. 19:11
 38/42 anonim ***** válasza:
Ha nem gazdag, nem helyes fiút látsz jó csajjal, akkor meg biztos, h a csaj csak hülyíti. Mondjuk én még sose láttam ilyen párt kívülről, csak saját tapasztalatból tudom.
2012. szept. 9. 19:31
 39/42 anonim ***** válasza:

Én bizony láttam már több ilyen párt! (szép lány+ kevésbé sármos fiú) Igaz ugyan, hogy a testi hiányosságokat (kigyúrt izomzat, szép arc) nem árt szellemi és érzelmi értékekkel pótolni! Valóban ezek közé tartozik a jó humor is! Ha pedig azok a helyén vannak, akkor csak idő és kitartás kérdése a dolog és nem kell kétségbe esni! És ne várd, hogy a lányok kezdeményezzenek, hanem tedd meg ezt te.

Ha nem jön össze az első 25, akkor 26-odszorra is!

2012. szept. 9. 19:41
 40/42 anonim ***** válasza:

"Igaz ugyan, hogy a testi hiányosságokat (kigyúrt izomzat, szép arc) nem árt szellemi és érzelmi értékekkel pótolni! Valóban ezek közé tartozik a jó humor is!"

Ezek legfeljebb barátságnál számítanak, párkapcsolatban az ilyesmi egy lányt sem érdekel.

2012. szept. 9. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!