Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vok még és attól parázok...

Szűz vok még és attól parázok h nem találok lyukat. Van okom az aggodalomra?

Figyelt kérdés
2008. máj. 13. 16:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de miért nullázol le minden választ? Amúgy szerintem ne lyukat akarj találni, hanem lányt. Eléggé visszataszító, hogy a lányokat lyuknak titulálod. Majd megismerkedsz olyan lánnyal, aki szeretne veled lefeküdni, nem maradsz le semmiről.
2008. máj. 14. 09:17
 12/19 anonim ***** válasza:

én is ettöl paráztam. de ugy látom eddig csak lányok válaszoltak azért nem igazán értik a helyzetet.

én is attol féltem h ha majd leszek csajjal akkor bénának fog tartani mert azt sem tudom majd hogy hova kell betenni.

de a krdsre a válasz hogy elöbb ujjazd meg a csajt, ha odanyulsz rezni fogod a lyukat és utána már tudni fogod hogy hova kell betenni.

2008. máj. 14. 15:23
 13/19 A kérdező kommentje:
köszi az utolsonak ... meg mindekinek ... meglesz thx még1x (L)
2008. máj. 14. 16:08
 14/19 anonim ***** válasza:
én voltam az utolsó, figyelj irj privitha még krdésed van vagy ilyesmi. szia
2008. máj. 14. 16:29
 15/19 anonim ***** válasza:
szerintem aki nem tudja hol van a lyuk nem is szexeljen... inkább járj biosz órákra és ott majd a tanár "bemutatja" a női testet alulról fölfelé...
2008. máj. 14. 18:54
 16/19 anonim válasza:
Ne oltsátok már szegény srácot! Tudod, nem mindig az a jó, ha a srác abszolút biztos magában, meg hogy megmutatja, ő az atyaúristen :) Egy kis esetlen báj még dobhat is a dolgon, bár ez a partneredtől függ. Én azt mondom, hogy lassan másszatok bele az egészbe, először petting, következőleg pl orál, vagy ami jól esik, és ha nagyjából ismeritek egymás testét, és tudjátok, mi okoz örömet a másiknak (ez oda-vissza verza!!) akkor vágjatok bele. Lyuk lesz. Akkor már azt is fogod tudni, hol van :))
2008. máj. 15. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Nincs. Van ott több lyuk is, csak döntsd el, h hova akarod. Neked min jó lesz, könnyen bemegy.
2008. máj. 15. 15:54
 18/19 anonim válasza:
A két lába között van...
2008. máj. 18. 22:01
 19/19 anonim válasza:
én előtte megkértem bátyámat h mutogasson lapokat amiket különböző helyen kilyukasztott. és nekem meg kellett találnom. amikor már elég jó voltam, azt mondta készen állok a szexre. csináld te is sztem ezt!
2008. máj. 22. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!