Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tegnap vesztettem el a szüzess...

Tegnap vesztettem el a szüzességem. Sok dolgon parázok most. Fontos! (kérdőjel? )

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, lány. Első kérdésem: 4 hónap után korai volt lefeküdnöm a barátommal? Második: az normális, hogy tegnap egész nap vérezgettem, meg fájt a hasam az aktus után? Harmadik: óvszerrel védekeztünk, nem csúszott le, nem szakadt ki, szóval nem eshettem teherbe, ugye? Előre is köszönöm a RENDES válaszokat. Eléggé rossz most a kedvem, mert félek, hogy minden oké-e, kérlek ne osszatok ki. :(
2010. júl. 12. 22:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

1: nem volt korai

2: normális, előfordul

3: nem eshettél teherbe.

Ben

2010. júl. 12. 22:39
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem volt korai. a második kérdésedre is okés a válasz nem parázz és ha rendesen védekeztetek nem eshettél teherbe
2010. júl. 12. 22:40
 3/25 anonim válasza:
100%
Azt, hogy korai-e mi nem fogjuk tudni megmondani. A vérzés normális, terhes nem leszel. :)
2010. júl. 12. 22:40
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha felmerül benne a kérdés, hogy korai volt -e, akkor igen, az volt.

A másodikhoz csak annyit, hogy velem is volt már ilyen, viszont ha nem múlik, mindenképpen menj el nőgyógyászhoz!

Ha tényleg védekeztetek, semmi gáz nem lesz.

2010. júl. 12. 22:43
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem sem volt korai,védekeztetek is.Minden okés,szerintem!És milyen élmény volt egyébként?
2010. júl. 12. 22:56
 6/25 anonim ***** válasza:

19 évesen, ha ha 4 hónapig rendszeresen találkoztatok és ismerkedtetek, akkor nem volt korai. Gondolom, már láttátok egymást meztelenül és simogattátok eleget előtte...

A védekezés is rendben van így, ne félj.

2010. júl. 12. 23:02
 7/25 anonim ***** válasza:
Korai, ha nem tudod, mire jó a gumi... És van internet..
2010. júl. 13. 02:17
 8/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

22:56-nak: őszintén szólva fájt egy kicsit :S de nem volt olyan fájdalmas, mint amilyenre számítottam :) mondjuk nem így képzeltem el az elsőt, igazából kicsit csalódtam a barátomban, mert nem volt annyira gyengéd... :'(

2010. júl. 13. 10:31
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek abban hogy nem mi döntjük el, hogy korai volt-e. (bár abban is látok némi igazságot hogyha ez a kérdés egyáltalán felmerült, akkor lehet kicsit korai volt még.) Terhes nem hiszem hogy lehetsz, a hasfájás pedig természetes. Az hogy a pasid nem volt elég gyengéd, szerintem meg kéne beszélnetek!
2010. júl. 13. 17:25
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Objektíve nem volt korai, 4 hónap szerintem optimális várakozási idő. Az aktus után nem kéne hogy fájjon a hasad, max. ha durva volt a partnered. Az óvszer rendben van védekezésnek. De szerintem ezt Te is tudod, és az igazi probléma úgy tűnik, a barátod viselkedése. Meglepett, rosszul esett? (Előtte volt pettingféle, vagy 4 hónapig csak kézenfogva séta, és aztán egyből bele a közepébe?) El kellene mondanod neki, hogy nem ilyen viselkedésre számítottál. Kis esély van rá, hogy csak tapasztalatlan, vagy kevés a tapasztalata. Ez esetben le fogja törni a dolog, és igyekszik majd javítani. De ha Téged kezd el hibáztatni, akkor bajok vannak vele, meg az irántad való érzelmeivel. Ilyen részleteket jó lenne tudni, hogy pontosabb véleményt mondhassunk.
2010. júl. 14. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!