Tegnap vesztettem el a szüzességem. Sok dolgon parázok most. Fontos! (kérdőjel? )
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, lány. Első kérdésem: 4 hónap után korai volt lefeküdnöm a barátommal? Második: az normális, hogy tegnap egész nap vérezgettem, meg fájt a hasam az aktus után? Harmadik: óvszerrel védekeztünk, nem csúszott le, nem szakadt ki, szóval nem eshettem teherbe, ugye? Előre is köszönöm a RENDES válaszokat. Eléggé rossz most a kedvem, mert félek, hogy minden oké-e, kérlek ne osszatok ki. :(2010. júl. 12. 22:36
1/25 anonim válasza:
1: nem volt korai
2: normális, előfordul
3: nem eshettél teherbe.
Ben
2/25 anonim válasza:
Szerintem sem volt korai. a második kérdésedre is okés a válasz nem parázz és ha rendesen védekeztetek nem eshettél teherbe
3/25 anonim válasza:
Azt, hogy korai-e mi nem fogjuk tudni megmondani. A vérzés normális, terhes nem leszel. :)
4/25 anonim válasza:
Ha felmerül benne a kérdés, hogy korai volt -e, akkor igen, az volt.
A másodikhoz csak annyit, hogy velem is volt már ilyen, viszont ha nem múlik, mindenképpen menj el nőgyógyászhoz!
Ha tényleg védekeztetek, semmi gáz nem lesz.
5/25 anonim válasza:
Szerintem sem volt korai,védekeztetek is.Minden okés,szerintem!És milyen élmény volt egyébként?
6/25 anonim válasza:
19 évesen, ha ha 4 hónapig rendszeresen találkoztatok és ismerkedtetek, akkor nem volt korai. Gondolom, már láttátok egymást meztelenül és simogattátok eleget előtte...
A védekezés is rendben van így, ne félj.
7/25 anonim válasza:
Korai, ha nem tudod, mire jó a gumi... És van internet..
8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
22:56-nak: őszintén szólva fájt egy kicsit :S de nem volt olyan fájdalmas, mint amilyenre számítottam :) mondjuk nem így képzeltem el az elsőt, igazából kicsit csalódtam a barátomban, mert nem volt annyira gyengéd... :'(
2010. júl. 13. 10:31
9/25 anonim válasza:
Egyetértek abban hogy nem mi döntjük el, hogy korai volt-e. (bár abban is látok némi igazságot hogyha ez a kérdés egyáltalán felmerült, akkor lehet kicsit korai volt még.) Terhes nem hiszem hogy lehetsz, a hasfájás pedig természetes. Az hogy a pasid nem volt elég gyengéd, szerintem meg kéne beszélnetek!
10/25 anonim válasza:
Objektíve nem volt korai, 4 hónap szerintem optimális várakozási idő. Az aktus után nem kéne hogy fájjon a hasad, max. ha durva volt a partnered. Az óvszer rendben van védekezésnek. De szerintem ezt Te is tudod, és az igazi probléma úgy tűnik, a barátod viselkedése. Meglepett, rosszul esett? (Előtte volt pettingféle, vagy 4 hónapig csak kézenfogva séta, és aztán egyből bele a közepébe?) El kellene mondanod neki, hogy nem ilyen viselkedésre számítottál. Kis esély van rá, hogy csak tapasztalatlan, vagy kevés a tapasztalata. Ez esetben le fogja törni a dolog, és igyekszik majd javítani. De ha Téged kezd el hibáztatni, akkor bajok vannak vele, meg az irántad való érzelmeivel. Ilyen részleteket jó lenne tudni, hogy pontosabb véleményt mondhassunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!