Miért félek ennyire hogy teherbe esek?
Figyelt kérdés
Nem is attól félek hogy fájni fog az első hanem hogy terhes leszek:S Tudom védekezzünk meg minden....Hogy lehetne ezen túljutni?#szex.első.terhesség
2012. aug. 27. 16:20
1/9 anonim válasza:
sehogy.. szex, utána a menstruáció... megjön, aztán megkönnyebbülsz...
2/9 anonim válasza:
Amíg meg nem jön,hát,várjuk.Tudom,hogy milyen félni!
3/9 anonim válasza:
ha védekeztek nincs mitől félni.két barátnőm is ettől félt, először voltak együtt a barátjukkal, használtak gumit, másnap meg futottak terhességi tesztet venni...
5/9 anonim válasza:
nem vagy elég érett a szexhez,minden szexnél ott van az 1-2% esély a teherbeesésre,jó hogy ezzel tisztában vagy
6/9 anonim válasza:
Valószínű a vasúti felüljárón nincs korlát.
7/9 anonim válasza:
Attól, hogy valaki fél a teherbeesés lehetőségétől még nem jelenti azt hogy nem érett a szexhez. Pl én is félek, hogy teherbe esek védekezés mellett, mert nem olyan az életem jelenleg, hogy boldog mosollyal fogadhassak egy terhességet. Egyetemre járok, mellette dolgozom, de a szüleim is nagyban támogatnak és nem akarok az ő nyakukra szülni. De ez nem jelenti azt, hogy a párommal nem vagyunk úgy együtt. Hiába félek, szeretem őt és nem tudnék lemondani az együttléteinkről a félelmem miatt.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.(: Amúgy 17 éves vagyok.
2012. aug. 28. 14:48
9/9 anonim válasza:
Ez jó kérdés:S Én is ettöl félek legjobban, hogy terhes maradok, nem is attól, hogy fájni fog vagy valami...Oké védekezni kell meg minden, de az nem 100%-os sajnos ahogy más sem...Ezért én úgy gondolom olyan barátot kell találni akit tényleg szeretsz, és vele meglehet mindent beszélni meg minden ha netán terhes maradnál, de erre nagyon kevés az esély, hogy ha védekeztek terhes legyél de akkor is az az érzés benned van ahogy szerintem másoknál is, és ezért sem kell füvel-fávál lefeküdni, hanem csak olyannal akit szeretsz:)Ez csak az én véleményem 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!