Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztés 14 évesen?

Szüzesség elvesztés 14 évesen?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok de úgy érzem képes lennék lefeküdni egy barátommal, nem járunk, de nagyon jóba vagyunk, és majdnem minden buliba nagyon közel kerülünk a szexhez. Fura az egész, mert én valószínüleg nem jelentek neki annyit, inkább csak egy játékszere vagyok. már eccer teljesen úgy voltam vele h képes lennék rá de megvolt a havibajom.. lehet h jobb is. félek h megbánnám, de ha vele vagyok nem tudok parancsolni magamnak. mit tegyek? ha megteszem lehet megbánom de mégse tudok neki nemet mondani.
2009. júl. 25. 23:19
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
ez tetszik :D énis 14 vagyok és most szeretném majd elveszíteni (: úgyvagyok vele,ho teljesen mind1 hány éves korba veszíti el az ember,csak olyan emberrel akit tényleg szeret és megbízik benne (: csak védekezzetek azt cső :DD majd mi is :DD ha úgyérzed készenállsz tedd meg ^^.
2011. aug. 16. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!