Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztés 14 évesen?

Szüzesség elvesztés 14 évesen?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok de úgy érzem képes lennék lefeküdni egy barátommal, nem járunk, de nagyon jóba vagyunk, és majdnem minden buliba nagyon közel kerülünk a szexhez. Fura az egész, mert én valószínüleg nem jelentek neki annyit, inkább csak egy játékszere vagyok. már eccer teljesen úgy voltam vele h képes lennék rá de megvolt a havibajom.. lehet h jobb is. félek h megbánnám, de ha vele vagyok nem tudok parancsolni magamnak. mit tegyek? ha megteszem lehet megbánom de mégse tudok neki nemet mondani.
2009. júl. 25. 23:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
Pontosan mint ahogy az első válaszoló írta: Ilyenekből lesznek a kur.vák. Gratulálok!
2009. júl. 26. 08:47
 12/31 anonim ***** válasza:
77%

Ne tedd!!!

Íme pár ok,miért ne:

-Meg fogod bánni.

-Nem is jártok,csak egy barát.

-Valószínűleg csak egy játékszere vagy(ahogy írtad),mi van ha csak azért barátkozik veled,hogy ágyba vigyen?

-Korai.

-Inkább hagyd meg a leendő szerelmednek.

Azt gondolom,hogy fiatalok vagyunk még ehhez,arról nem beszélve,hogy előttünk az élet.Ilyen korban,ha van egy szerelmed,akivel jártok,minden oké,szeretitek egymást akkor sem kell még szexelni.Ez pont az a korszak,amikor ismerkedünk egymással és magunkkal.Szerintem 14évesen bőven elég lenne ha a szerelmeddel sétálnátok egy parkban,csókolóznátok,simogatnátok egymást.Ennyi bőven elég!

DE EZEKET IS CSAK AZZAL AKIT IGAZÁN SZERETSZ,ÉS AZ ILLETŐ IS SZERET!(szerelmeddel)

Ha nem tudsz neki ellenállni,de bulizni akarsz,akkor kerüld el a buliba,hidd el,megbánnád,ha most veszítenéd el!

Remélem meg tudtunk győzni,hogy ne tedd.

14/L

2009. júl. 26. 09:22
 13/31 anonim válasza:
66%

Szia!

Nézd, én 14 évesen vesztettem el. Illetve 14 és fél. Nem bántam meg a mai napig sem. DE! Párkapcsolatban történt, fél év után. Nem erőltette, de sokat beszéltünk róla, és lassan "vezetődtem" be. Nem durr bele, és megterveztük előre. A védekezésre is nagy figyelmet fordítottunk. Nos ennek más 14 éve. Nem lettem kurv@ és nem lettem lelkibeteg sem. Az a fontos, hogy tudd olyan sráccal teszed meg aki nem fog neked fájdalmat okozni lelkileg. Az olyan riogatásoknak meg nem kell hinni, h borzasztóan fog fájni, mert ez sem igaz mindekinél. Szóval ebben csak te dönthetsz. Nem a korod számít, hanem h elég érett vagy-e rá lelkileg.

Ebben az esetben te magad mondod azt, hogy ez a fiú nem a legalkalmasabb, így én a helyedben nem tenném, DE mégegyszer mondom, ezt csak te tudod eldönteni, és így az ember csak magára haragudhat, ha rosszul döntött.

Jó döntést hozz!

2009. júl. 26. 12:56
 14/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! sokat segített, nehéz döntenem. lelkileg testileg érettnek érzem magam, és úgy érzem szertem ezt a srácot és ő is szeret engem, és lehet h naiv avgyok de szerintem nem az a srác aki csak lefektetni akar. Nekem ez így jött le, tapasztaltam már h milyen ha csak ágyba akar vki vinni de ő nem az. és úgy érzem ha megtennék több lenne egymás között...DE nem amiatt tenném h több legyen! és köszönöm aki azt írta h ilyenekből lesznek a k*rvák, "jól" esett:) abba nem gondol bele h akár szertehetem is ezt a srácot és mindenkinél más h mikor érzi magát késznek a szexre!
2009. júl. 26. 13:18
 15/31 anonim válasza:
14%

Én egyetértek veled!

Ha szeretitek egymást és készen álltok rá hogy megtegyétek akkor csináljátok! védekezni ne felejtsetek el!

2009. júl. 26. 15:47
 16/31 anonim válasza:
12%
Akik azt írták hogy ezekből lesznek a k***ák azok nem tudják hogy vannak korán érő emberek.Régen se volt másképp 17-18 évesen már gyereke volt a lánynak.Persze én is azt mondom hogy csak akkor ha biztos vagy benne!
2009. júl. 26. 15:51
 17/31 anonim válasza:
0%
majd én elveszem a szüzzeséged nem fogod meg bánni:D
2009. júl. 26. 17:12
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Annyira bírom az ilyen kérdéseket... Ha valaki nálad tapasztaltabb jószándékkal próbálja megmagyarázni, érvelni, hogy miért ne tedd, azzal kb nem is foglalkozol, csak az a jó, aha azt írják, hogy jajdenagyonérettnagylány vagy. Hát akkor feküdj le vele, hidd el SENKIT nem fog itt érdekelni:D
2009. júl. 26. 22:20
 19/31 anonim válasza:
100%

ne tedd!!

én is 14 voltam mikor elvesztettem, és megbántam!!

a srác csak kihasznált, és utána is csak arra kellettem volna neki :S

várj még...

várd meg vele az igazit :)

2009. júl. 27. 00:21
 20/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségetek! Várni fogok, nem hagyom h kihasználjon! nem érdemel meg! most már biztos vagyok a döntésemben! sokat segített a ti véleményetek, köszönöm!!! :)
2009. júl. 27. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!