Szüzesség elvesztés 14 évesen?
Ne tedd!!!
Íme pár ok,miért ne:
-Meg fogod bánni.
-Nem is jártok,csak egy barát.
-Valószínűleg csak egy játékszere vagy(ahogy írtad),mi van ha csak azért barátkozik veled,hogy ágyba vigyen?
-Korai.
-Inkább hagyd meg a leendő szerelmednek.
Azt gondolom,hogy fiatalok vagyunk még ehhez,arról nem beszélve,hogy előttünk az élet.Ilyen korban,ha van egy szerelmed,akivel jártok,minden oké,szeretitek egymást akkor sem kell még szexelni.Ez pont az a korszak,amikor ismerkedünk egymással és magunkkal.Szerintem 14évesen bőven elég lenne ha a szerelmeddel sétálnátok egy parkban,csókolóznátok,simogatnátok egymást.Ennyi bőven elég!
DE EZEKET IS CSAK AZZAL AKIT IGAZÁN SZERETSZ,ÉS AZ ILLETŐ IS SZERET!(szerelmeddel)
Ha nem tudsz neki ellenállni,de bulizni akarsz,akkor kerüld el a buliba,hidd el,megbánnád,ha most veszítenéd el!
Remélem meg tudtunk győzni,hogy ne tedd.
14/L
Szia!
Nézd, én 14 évesen vesztettem el. Illetve 14 és fél. Nem bántam meg a mai napig sem. DE! Párkapcsolatban történt, fél év után. Nem erőltette, de sokat beszéltünk róla, és lassan "vezetődtem" be. Nem durr bele, és megterveztük előre. A védekezésre is nagy figyelmet fordítottunk. Nos ennek más 14 éve. Nem lettem kurv@ és nem lettem lelkibeteg sem. Az a fontos, hogy tudd olyan sráccal teszed meg aki nem fog neked fájdalmat okozni lelkileg. Az olyan riogatásoknak meg nem kell hinni, h borzasztóan fog fájni, mert ez sem igaz mindekinél. Szóval ebben csak te dönthetsz. Nem a korod számít, hanem h elég érett vagy-e rá lelkileg.
Ebben az esetben te magad mondod azt, hogy ez a fiú nem a legalkalmasabb, így én a helyedben nem tenném, DE mégegyszer mondom, ezt csak te tudod eldönteni, és így az ember csak magára haragudhat, ha rosszul döntött.
Jó döntést hozz!
Én egyetértek veled!
Ha szeretitek egymást és készen álltok rá hogy megtegyétek akkor csináljátok! védekezni ne felejtsetek el!
ne tedd!!
én is 14 voltam mikor elvesztettem, és megbántam!!
a srác csak kihasznált, és utána is csak arra kellettem volna neki :S
várj még...
várd meg vele az igazit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!