Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztés 14 évesen?

Szüzesség elvesztés 14 évesen?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok de úgy érzem képes lennék lefeküdni egy barátommal, nem járunk, de nagyon jóba vagyunk, és majdnem minden buliba nagyon közel kerülünk a szexhez. Fura az egész, mert én valószínüleg nem jelentek neki annyit, inkább csak egy játékszere vagyok. már eccer teljesen úgy voltam vele h képes lennék rá de megvolt a havibajom.. lehet h jobb is. félek h megbánnám, de ha vele vagyok nem tudok parancsolni magamnak. mit tegyek? ha megteszem lehet megbánom de mégse tudok neki nemet mondani.
2009. júl. 25. 23:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most úgy állsz hozzá hogy lehet megbánod,akkor inkább ne feküdj le vele. Az első alkalom nagyon fontos, az a legfontosabb. Nyomot hagy benned, és ha lesz következő barátod, akit tényleg szeretsz, ez jut majd eszedbe.
2009. júl. 30. 18:53
 22/31 anonim ***** válasza:
semmiképp ne tedd még meg!!! Még várj, amíg egy stabil és hosszú kapcsolatod lesz!!!
2009. júl. 31. 00:10
 23/31 anonim válasza:
39%
hát ha úgy érzed képess lennél akkor ugorjatok neki és mindent bele ;) nem fogod megbánni
2009. szept. 15. 20:38
 24/31 anonim válasza:
ez mind csak attól függ ha ronda vagy korábban ha szép vagy akkor haverommal ha nagyon szép velem feküdj le csak vicc de ilyen kérdésekkel mehetne sok ember napiszarra
2009. dec. 19. 20:48
 25/31 anonim válasza:
belőletek lesznek a \<urvá\<
2009. dec. 21. 10:42
 26/31 anonim válasza:
Én most 12 éves vagyok és a velem egykorú osztálytársam lefeküdt egy 14 éves lánnyal. Nagyon megbánta és egész nap szomorú. Hagyd ezt a dolgot 16-18 éves korodig!!!
2011. febr. 16. 20:31
 27/31 anonim válasza:

szia

negaragudj hogy ez mondom de hogy lehetsz ilyen buta hogy más

mondja meg mit csinálj?ha szeretnéd ted meg!

ha nem vagy benn biztoss várj még :D

amúgy egykoru vagyol veled :D

2011. márc. 4. 17:10
 28/31 anonim válasza:
tedd meg!!! tudod h milyen vicces dolog?! és egyébként meg nem fájt! én 12 évesen vesztettem el!...
2011. máj. 5. 14:30
 29/31 anonim válasza:
Komolyan mondom, hogy te nem vagy normális!!!
2011. máj. 23. 18:13
 30/31 anonim ***** válasza:

Hmm, szerintem apszolut igazad van :) Ha akarod, és biztos vagy benne, akkor csináld. Akik azt mondják hogy korai, azok szerintem eléggé maradiak. Manapság már mindenki 14-15 évesen veszíti el, gondoljon bárki bármit is, változnak az idők.

L/14

2011. jún. 11. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!