Szüzesség elvesztés 14 évesen?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok de úgy érzem képes lennék lefeküdni egy barátommal, nem járunk, de nagyon jóba vagyunk, és majdnem minden buliba nagyon közel kerülünk a szexhez. Fura az egész, mert én valószínüleg nem jelentek neki annyit, inkább csak egy játékszere vagyok. már eccer teljesen úgy voltam vele h képes lennék rá de megvolt a havibajom.. lehet h jobb is. félek h megbánnám, de ha vele vagyok nem tudok parancsolni magamnak. mit tegyek? ha megteszem lehet megbánom de mégse tudok neki nemet mondani.2009. júl. 25. 23:19
21/31 anonim válasza:
Ha már most úgy állsz hozzá hogy lehet megbánod,akkor inkább ne feküdj le vele. Az első alkalom nagyon fontos, az a legfontosabb. Nyomot hagy benned, és ha lesz következő barátod, akit tényleg szeretsz, ez jut majd eszedbe.
22/31 anonim válasza:
semmiképp ne tedd még meg!!! Még várj, amíg egy stabil és hosszú kapcsolatod lesz!!!
23/31 anonim válasza:
hát ha úgy érzed képess lennél akkor ugorjatok neki és mindent bele ;) nem fogod megbánni
24/31 anonim válasza:
ez mind csak attól függ ha ronda vagy korábban ha szép vagy akkor haverommal ha nagyon szép velem feküdj le csak vicc de ilyen kérdésekkel mehetne sok ember napiszarra
26/31 anonim válasza:
Én most 12 éves vagyok és a velem egykorú osztálytársam lefeküdt egy 14 éves lánnyal. Nagyon megbánta és egész nap szomorú. Hagyd ezt a dolgot 16-18 éves korodig!!!
27/31 anonim válasza:
szia
negaragudj hogy ez mondom de hogy lehetsz ilyen buta hogy más
mondja meg mit csinálj?ha szeretnéd ted meg!
ha nem vagy benn biztoss várj még :D
amúgy egykoru vagyol veled :D
28/31 anonim válasza:
tedd meg!!! tudod h milyen vicces dolog?! és egyébként meg nem fájt! én 12 évesen vesztettem el!...
29/31 anonim válasza:
Komolyan mondom, hogy te nem vagy normális!!!
30/31 anonim válasza:
Hmm, szerintem apszolut igazad van :) Ha akarod, és biztos vagy benne, akkor csináld. Akik azt mondják hogy korai, azok szerintem eléggé maradiak. Manapság már mindenki 14-15 évesen veszíti el, gondoljon bárki bármit is, változnak az idők.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!