Szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
15 napja késik, és nem szexeltünk csak megujazott, és közben magához nyúlt, de aztán kiment kezetmosni, olyan kézzel nem nyúlt hozzám. szóval kezetmosott. szokott késni, de ennnyit nem. neharagudjatok, ha hülyén tettem fel a kérdést, tudom elég összevissza írtam. előre is köszönöm!2012. aug. 22. 21:42
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhes lennél! De párszáz ft-ért lehet venni terhességi tesztet, csinálj egyet és majd megnyugszol!
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon izgulok, nem szeretnék terhes lenni... ennyi idő után kimutatja a teszt?
2012. aug. 22. 22:49
4/5 anonim válasza:
igen kimutatja a teszt.A Gabriel nevezetűt ajánlom neked. De nyugi nálam is volt olyan,hogy egy kicsit megborult a ciklusom,még ha csak pettingeltünk is.Ettől még biztos nem vagy terhes,csak ha beteszi a hüvelyedbe a hímvesszőjét és beléd élvez védekezés nélkül.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, ma megjött és nagyon megkönnyebbültem:) Szóval lehet hogy azért borul meg a ciklusom, mert a hormonjaim hirtelen "változnak" az izgalomnak köszönhetően?:)
2012. aug. 23. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!