Ha a párom használ óvszert de én nem szedek gyógyszert attól én még lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 11:23
1/10 anonim válasza:
Persze, ha megcsalod és a másik faszi nem használ. :D
Amúgy nagyon nem valószínű, 1% alatti az esély.
2/10 anonim válasza:
az esély mindig ott van... lehetsz terhes ha kiszakad az óvszer vagy lecsúszik stb...
3/10 anonim válasza:
Ha egymással szexeltetek akkor elég kicsi a valószínűsége.
4/10 A kérdező kommentje:
de ha minden úgy megy ahogy kellene akkor nem ?
2012. aug. 20. 11:32
5/10 anonim válasza:
Hány éves vagy te? Szerintem nem érettél még meg a szexhez...
6/10 anonim válasza:
Egy 2008-as szakkönyv szerint megfelelő használat mellett, kb. 2% a teherbeesés valószínűsége (ha csak óvszerrel védekeztek). Mivel sokan nem megfelelő módon használják az óvszert (főleg fiatalok, tapasztalatlanok), ezért a tipikus használat mellet ennél nagyobb a valószínűség.
Egyébként az a rossz hírem, hogy ha van közösülés, akkor bármilyen védekezés mellett lehetséges (valamekkora valószínűséggel) a teherbeesés.
7/10 anonim válasza:
Többen leírtuk, hogy nem valószínű,mit nem értesz kislány????
8/10 anonim válasza:
Te nem, de a barátod lehet...:D Amúgy nagyon kicsi rá az esély, max ha kiszakad, vagy benned marad... de jobb félni mint megijedni...
9/10 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy ilyen hülyeséget kérdezel? Inkább ne szexelj!!
10/10 anonim válasza:
Te tuti nem vagy még 15 éves sem. Leírta már jó pár emberke előttem, de én is leírom: Ha rendeltetésszerűen használjátok a gumit, és odafigyeltek (nem részegen/bedrogozva) keféltek, akkor nem leszel terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!