Így lehetek terhes?
16 éves vagyok,és 2-3 hete(nem tudom pontosan mikor)a barátomnál voltam,és kivertem neki,és ő el is élvezett.Majd kb.15-20 perc múlva megujjazott,de nem hatolt be nagyon,mert nekem fájt.A szűzhártyámat sem szakította át.
Most a napokban felmerült bennem egy kérdés..nem tudom,hogy került-e az ujjaira a g*ciből..és hát,ha került és utána megujjazott,akkor lehetek terhes?:/
Nevettem az elsőn:D
Nem, nem vagy. Kicsit gondolkozz mielőtt kérdezel (csupán jóindulatból).
Persze, hogy nem... ez egy vicc. Azért ne nézz már hülyének, "okoska".
Az egész kérdés egy vicc, de azért megkapta a válaszát és remélem valamivel tájékozottabb lett a kérdező.
Elnézést a hülye kérdésért,de ezt tényleg nem hülyeségből kérdeztem.De valamiért felmerült bennem ez a kérdés..:/.
Bár most,hogy végig gondolom,rájöttem,hogy ez nagyon hülye kérdés volt.De azért megnyugodtam,hogy így nem lehetek terhes.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Ha kérdezhetem,akkor hol a francba olvassak utána?
Biológia órán nem tanultunk ilyenről.Van pár újságom,ami a tiniket világosítsa fel a sexről,de nincs ilyenről szó benne.Interneten meg nem találtam rá a dologra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!