Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Amikor elvesztem akkor is van...

Amikor elvesztem akkor is van rá esély hogy teherbe essek?

Figyelt kérdés
1 hónapja vesztettem el és azóta nem jött meg van rá esély hogy terhes legyek vagy csak most fog be állni rendesen nekem mondtak olyat is hogy mivel most vesztettem el ezért be fog állni a havim... de félek hogy terhes vagyok..van egy olyan megérzésem ..
2012. aug. 19. 15:15
1 2
 11/13 anonim válasza:

Igen terhes lehetsz, de ha ennyire nem vagy képben a dolgokkal nem értem miért csináljátok. Először szellemileg is fel kéne nőni, aztán csinálni.

Gratulálni tudok csak hozzá, hogy ennyire felelőtlenek vagytok. Kegyetlen az élet, mert az ilyen szellemileg éretlen és felelőtlen kis lánynak lehet hamarabb lesz gyereke, mint nekem, aki már nagyon szeretne, de nem tud egy könnyen teherbe esni. Gondolkozz, mielőtt cselekszel.

2012. aug. 21. 02:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat amúgy 17 vagyok jövő hónap végén leszek 18 éves úgy hogy szerintem nem is siettem el a dolgokat és "elnézést kérek mert nem mindent tudok a szexel kapcsolatban nem vagyok éppenséggel tapasztalt ..... " és szerintem amúgy is azért van ez az oldal hogy amiket nem tudnak az emberek itt megkérdezhessék és akinek már elege van ezekből a kérdésekből minek kattint rá.. ennyit meg erről
2012. aug. 23. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:

"jövő hónap végén leszek 18 éves"

Gratulálok...

"elnézést kérek mert nem mindent tudok a szexel kapcsolatban nem vagyok éppenséggel tapasztalt ..... "

Nem tapasztalat kell, hanem felelős viselkedés, tőlünk meg aztán nem kell elnézést kérned, maximum majd a gyerek apjától...

"szerintem amúgy is azért van ez az oldal hogy amiket nem tudnak az emberek itt megkérdezhessék és akinek már elege van ezekből a kérdésekből minek kattint rá"

Azért kattintunk - kattintok - mert végletekig reménykedem, hogy olyan kérdést olvashatok egy olyan kérdezőtől, aki legalább valamit sejt a témakörből, de sajnos nem. Ez még nem lenne gond, mert senki nem t tudással születik, de akkor miért szexel. Nem a 18 életév tesz felnőtté, hanem a gondolkodásmódod, a hozzáállásod és felelősségteljes viselkedésed. Hááát erre még várni kell és legközelebb majd jól meggondolom, hogy hova kattintok, mert még a kioktatást is el kell viselnünk ilyen kis csitriktől... (Mehet a piros kéz :))

2012. aug. 23. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!