Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Amikor elvesztem akkor is van...

Amikor elvesztem akkor is van rá esély hogy teherbe essek?

Figyelt kérdés
1 hónapja vesztettem el és azóta nem jött meg van rá esély hogy terhes legyek vagy csak most fog be állni rendesen nekem mondtak olyat is hogy mivel most vesztettem el ezért be fog állni a havim... de félek hogy terhes vagyok..van egy olyan megérzésem ..
2012. aug. 19. 15:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem védekeztetek? Akkor gratula :)

Kérdésre válasz: Igen van, ugyanannyi mint ha másodjára, még akár előváladéktól is!

2012. aug. 19. 15:20
 2/13 anonim ***** válasza:
simán lehetsz terhes
2012. aug. 19. 15:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyi ehhez hasonló kérdés van, hogy elgondolkodtam; vajon honnan vették egyesek ezt az ökörséget, hogy először nem eshetnek teherbe? Azt gondoltátok, hogy a spermák meggondolják magukat, ha meglátnak egy frissen elszakadt szűzhártyát? Biosz órád nincs a suliban?

Igen, simán lehetsz terhes, vegyél tesztet, menj dokihoz. És legközelebb védekezz, ha nem akarsz gyereket!

2012. aug. 19. 15:31
 4/13 A kérdező kommentje:
de igen van csak éppenséggel nem ilyen részletesen tanultuk. és amúgy nem nem azt hittem hogy "meg gondolják magukat a spermák" ...... csakhogy épp ez az hogy nem is élvezett belém a barátom ezért furcsálom nagyon.... (köszönöm a válaszokat)
2012. aug. 19. 15:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért van ilyen és ehhez hasonló sok kérdés? Mert manapság divatosabb a facebook mint tanulni, olvasni. Attól, hogy nem élvezett beléd még ugyan úgy terhes lehetsz. Ha nem védekeztek sehogy sem, se gyógyszer, se gumi akkor terhes lehetsz. Lényegtelen hogy most veszted el, vagy épp ciklus előtt vagy után vagytok. Az is baromság hogy attól fog beállni a havid mert elvesztetted...Inkább menj el valami tanácsadásra, tiniambulanciára és ott kérdezz meg egy szakembert és ne más hasonló korú fiatalok baromságira hallgass! Amúgy nekünk sem mondták anno 10 éve általános suliba részletesen el a dolgokat de láss csodát, mikor odakerült a sor, tudtam hogy mit kell tenni annak érdekében hogy ne legyek terhes.Tudod, józan paraszti ész!
2012. aug. 19. 15:46
 6/13 anonim ***** válasza:
A korodat már meg sem merem kérdezni...
2012. aug. 19. 15:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Pedig ehhez diploma se kell... mindenféle védekezés nélkül kamatyoltok, és olyat kérdezel, hogy lehetsz e terhes? El kell szomorítsalak, akár egyetlen spermiumtól is terhes lehetsz...
2012. aug. 19. 16:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor terhes vagy! Ez van, előbb gondolkozni kellett volna, mielőtt bäsztok. G.eci van már? Ez csak ma már vagy a 3. ilyen kérdés. Tényleg ennyire tudatlan hülye p.icsák a mai tinilányok vagy csak itt van ennyi???
2012. aug. 19. 16:07
 9/13 anonim válasza:

Gratulálok,íme egy lehetséges jövőbeli anyuka!

Felelőtlen vagy,mi az,hogy nem lehetsz terhes mikor elveszted?! Hát persze ,hogy lehetsz! Gondolom te is egy 14-16 éves kis tini vagy,aki azzal szórakozik,hogy szexel,de azt se tudja ,hogy héjj,védekezni is kellene...Ahogy az egyik válaszoló írta,igen,hülyeség ez ,hogy most fog beállni.Fhúúúúú,komolyan már annyi ilyen kérdés van,nem lehet megnézni egyet,muszáj még itt sokkolni az embereket? Tudod,van aki évekig próbálkozik babán,te meg csak így,ilyen könnyen veszed.Na,de legalább az vígasztalna,ha tudnám,hogy több vagy 16-nál. Elvégre manapság 16 évesen már nem "menő" szűznek lenni.-.-"

B*zd,komolyan,régen sem volt annyira pontosan elmondva,mi történik,de hidd el,az osztálytársaim közül mégis mindenki CSAK akkor esett teherbe,ha akarta is.Most mind boldog anyukák.

Legalább az általánost kijártad,kislány?

Üdv,egy 21 hetes anyuka.

2012. aug. 19. 16:18
 10/13 anonim ***** válasza:

"sakhogy épp ez az hogy nem is élvezett belém a barátom ezért furcsálom nagyon"

Az előváladéktól is teherbe lehet esni, nem muszáj, hogy teljesen beléd élvezzen. Van rá esélyed, hogy terhes vagy. Vegyél tesztet, vagy menj orvoshoz.

2012. aug. 19. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!