Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mekkora esély van rá, hogy...

Mekkora esély van rá, hogy átszakad a szűzhártyám önkielégítés közben? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval..idáig csak a csiklómnál csináltam, de most ki szeretném próbálni, hogy milyen, ha feldugom egy ujjamat, vagy ilyesmi.. Mekkora az esély rá, hogy átszakad a szűzhártyám?(nem biztos, hogy megvan még, mert nagyon sokat táncolok, ami tele van spárgákkal meg nyújtásokkal, és lovagoltam is, de amikor tampont próbáltam használni, nem sikerült, és nagyon fájt.)

Légyszi, értelmes válaszokat kérek, nem szeretném, ha átszakadna..

2012. júl. 28. 01:31
 1/7 anonim válasza:
...Hány éves vagy?
2012. júl. 28. 01:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Fiú vagy vagy lány?

:D

2012. júl. 28. 01:49
 3/7 anonim válasza:
Hát igen ma már én is elgondolkodom azon, hogy melyik srácnak van pénisze:D
2012. júl. 28. 01:52
 4/7 anonim válasza:
1 ujjtól nem sok am előtte izgasd a csiklód és amikor eléggé felizgultál és nedves vagy próbáld egy ujjal
2012. júl. 28. 02:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Először is megnézhetnéd, hogy megvan-e még.

Másodszor pedig, ezt te érzed. Ha odafigyelsz és óvatos vagy, akkor nem fog szakadni - de nem biztos, hogy nagyon próbálgatnod kellene, mert ez magadnak nem olyan nagy élvezet, főleg ilyen óvatosan végezve.

Néhány óvatos próbálkozás mehet, de inkább hagyd meg a fiúdnak.

2012. júl. 28. 02:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Valahol 0 és 100 közötti százalék.Honnan tudod,hogy eddig nem szakadt-e át? A felhelyezés attól is fájhat,ha nem vérzel eléggé,és közben próbálod betuszkolni a (jó?) lyukba.Ha még bizonyosan megvan a szűzhártyád,akkor nagy esélyt látok rá,hogy átszakad.Elégedj meg a csiklód kényeztetésével,ha nem szeretnéd átszakítani.
2012. júl. 28. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:
14 vagyok..és köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 5. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!