16 éves lány 21 éves pasi. Meddig várassam a szexszel?
10-es vagyok.
Hát hallod ezen be**artam. Ennyi erővel szexelhettek is.
Nem vagyok erkölcs csősz de a petting az előjáték az orális szex meg a szex része. Azt hiszem megöregedtem ha ilyen értékrendek vannak mostanság :D. Ha nekem fél évig vagy négy hónapig ilyen kemény mostoha körülmények között kéne várnom hát úr isten. El sem tudom képzelni, hogy bírnám ki...
Nem tudom megfogalmazni szépen de simán rád mondhatja majd bárki ezek után, hogy szűz k*rva. Nem bántani akarlak evvel félre ne érts csak jó kislánynak tűntél és megleptél a kiegészítéseddel.
nálam is ugyanígy volt... én 16, a barátom 20... neki több komoly kapcsolata volt előttem... nekem senki... az elején megmondtam neki, hogy én még szűz vagyok.. azt mondta nem erőlteti hanem megvárja míg kész leszek rá... ez legalább egy jó próba is volt egyben arra hogy tényleg szeret e...
mikor mondtam hogy kész avgyok rá azt mondta nem muszáj.. csak ha tényleg akarom... ő 11 hónapot várt rám ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!