Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves lány 21 éves pasi....

16 éves lány 21 éves pasi. Meddig várassam a szexszel?

Figyelt kérdés
Én fél évre gondoltam, mivel még szűz vagyok...
2012. aug. 17. 22:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hát ez nem túl biztató :S Ő nem olyan típus egyébként, előttem volt már egy két éves kapcsolata. Szerintem a négy hónap-hat hónap között már megengedem, ez úgy jó? Nem akarom, hogy csak a szexre menjen. Addig elég lenne neki a petting és az orális szex? Mert nekem igen.
2012. aug. 26. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:
orális szex??? a mai tiniknek aztán nem normális az értékrendjük,basszus orális szex az komolyabb,mint a nemi aktus...
2012. aug. 26. 18:42
 13/20 anonim válasza:

10-es vagyok.

Hát hallod ezen be**artam. Ennyi erővel szexelhettek is.

Nem vagyok erkölcs csősz de a petting az előjáték az orális szex meg a szex része. Azt hiszem megöregedtem ha ilyen értékrendek vannak mostanság :D. Ha nekem fél évig vagy négy hónapig ilyen kemény mostoha körülmények között kéne várnom hát úr isten. El sem tudom képzelni, hogy bírnám ki...

Nem tudom megfogalmazni szépen de simán rád mondhatja majd bárki ezek után, hogy szűz k*rva. Nem bántani akarlak evvel félre ne érts csak jó kislánynak tűntél és megleptél a kiegészítéseddel.

2012. aug. 26. 22:41
 14/20 A kérdező kommentje:
Éppen ez az. Hogy fogalmam sincs, mi fér bele, és mi nem :S Azt sem akarom, hogy neki rossz legyen, de magamnak sem akarok rosszat, és nem tudom, mi a helyes. A középút. Ezért érdekelt a véleményetek!
2012. aug. 28. 23:26
 15/20 anonim ***** válasza:
én 16 vagyok, barátom 21. :) ha szeretnél írj üzit.:)
2012. aug. 29. 14:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Míg 18 nem lesz,mert akár bajba is kerülhetsz miatta tudod.
2012. szept. 2. 15:41
 17/20 anonim válasza:
szerintem várj 10 évet, ha kibírja akkor tényleg szeret!
2012. szept. 2. 15:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet időkorlátolni, hogy mikor akarod elveszíteni. Amikor úgy érzed, hogy készen állsz, akkor engedd majd meg a barátodnak.
2012. szept. 2. 16:23
 19/20 anonim válasza:

nálam is ugyanígy volt... én 16, a barátom 20... neki több komoly kapcsolata volt előttem... nekem senki... az elején megmondtam neki, hogy én még szűz vagyok.. azt mondta nem erőlteti hanem megvárja míg kész leszek rá... ez legalább egy jó próba is volt egyben arra hogy tényleg szeret e...

mikor mondtam hogy kész avgyok rá azt mondta nem muszáj.. csak ha tényleg akarom... ő 11 hónapot várt rám ;)

2012. szept. 2. 16:53
 20/20 anonim válasza:
Ameddig nem állsz készen. Ez tőled függ, nem tőle. Főleg hogy még nem volt dolgod pasival..
2012. szept. 5. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!