16 éves lány 21 éves pasi. Meddig várassam a szexszel?
Figyelt kérdés
Én fél évre gondoltam, mivel még szűz vagyok...2012. aug. 17. 22:05
2/20 anonim válasza:
Ameddig nem érzed, hogy készen állsz, ha sürget nem is érdemli meg, hogy neki add a szüzességed! ha szeret akkor viszont várni fog hidd el :)
3/20 anonim válasza:
Fél év az azért durva. Nem biztos, hogy kibírja addig. Bár ha nagyon szeret, akkor 99%. :)
4/20 anonim válasza:
szerintem is addig amig te nem érzed úgy hogy készen állsz rá :)
5/20 anonim válasza:
Addig, amíg fel nem nősz a dologhoz, és nem ilyen előre meghatározott/kitűzött kamuidőpontokkal kínlódsz!
6/20 anonim válasza:
Szerintem 1 évet is várjál a kérdésedből látszik,hogy erre te nem vagy kész és éretlen vagy ha meg nem vár rád akkor nem is kellesz neki igazán,egyébként durva hogy 20-21 évesek ennyire nem képesek a saját korosztályukban keresgélni inkább maradnak a kis tini lányoknál.
7/20 anonim válasza:
"Fél év az azért durva." ... lenne, ha nem 16 éves volna a csaj. Ebben az esetben viszont egyáltalán nem kéne elkapkodni. Te fél évre gondoltál, mert szűz vagy, ezek szerint te sem akarod igazán és ezt te is így érzed. Nem is kell elsietni. Akár egy évet is várhatsz...
9/20 anonim válasza:
én is 16 vagyok, barátom 21. :) mi 2,5hónapot vártunk.:)
10/20 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt?
Fél év jó lehet. Ha addig veled marad akkor úgymond kiérdemli ha elhagy akkor meg tettél magadnak egy szívességet. (lefogadom a falat kaparja majd :D)
Amúgy én is bírom az ilyen srácokat akik a jó pár évvel fiatalabb csajokat tudnak csak becserkészni. Az ilyenek had várjanak mert általában csak a könnyű prédát keresik és amint komolyabb ellenállásba ütköznek ezen a téren lefarcolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!