Hogyan tehetném élvezetéssé a szexet számára is?
Szűz lány vagyok. De szeretem a barátomat,és le szeretnék feküdni. Annyira aranyos,és romantikus alkat. Mécsesekkel tervezzük,és rózsaszirmokkal:) ( az ő ötlete volt)
Viszont nagyon görcsölök az első alkalom miatt.Ő már nem szűz,és attól félek,hogy ő nem fogja élvezni. Misszionárius pózban szeretnénk,de félek,hogy fájni fog,és nem tudok vele együtt mozogni. Nem szeretném hogy deszkának tartson:/
Elvégre most az lenne a legfontosabb hogy nekem jó legyen.. De én mégis azt szeretném hogy ő is élvezze. De annyira tapasztalatlan vagyok. Beégni sem szeretnék,hogy teljesen más ütemben mozgok,mint ő. Hogyan csináljam?
Az, aki alul van, mindenképpen jóval kevésbé tud mozogni, mint aki felül van. Engem a párom pl teljesen az ágyhoz szögez misszionárius pózban. De ez nem baj, mert van két kezem és egy szám. :-) Simogatom a hátát és a fejét, csókolózunk, végigcsókolom a vállát, a karját, amit elérek.
Az a lényeg, hogy ne passzívan viseld el, amit a fiú csinál veled, hanem te is tégy hozzá. Akármit, ami csak az eszedbe jut, hogy kifejezd vele, mennyire szereted és kívánod, és örömet próbálj neki okozni. nem várhatja el tőled, hogy mindent tudj, amikor még csak most kezdesz tanulni, és ezt te se várd el magadtól.
Kapcsolatunk kezdetén megkérdeztem a páromtól, hogy hol simogassam, a férfiaknak hol vannak erogén zónái. Mert ugye a nőnek az egész teste az. Azt válaszolta rá, hogy mindenütt kellemes, de a férfiaknak igazából csak EGY erogén zónája van: a pénisze. Ezt tartsd észben. :-)
köszönöm szépen a válaszokat:)
mostmár nyugodtabb vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!