A barátnőmnek ezlesz az eléső, és én szeretném élvezetessé tenni de nemtudom hogyan, segitetek nekem ebben?
Figyelt kérdés
hogyan? vettem gyertyákat, különböző szinűeket, ezeket a zseléseket. illatosak. hova helyezzem el őket?5 db van. hogyan közeledjek a barátnőmhöz? mondjuk ha fekszünk az ágyon?2010. jún. 22. 16:19
1/9 anonim válasza:
De édes vagy =) Szerintem már ezt értékelni fogja..=)
2/9 anonim válasza:
a védekezés a legfontosabb.. azt h akartátok??
3/9 anonim válasza:
Olyanhelyre tedd, ahol nem tudjátok felborítani. Messzebb a polcra, az asztalra.
Tudjátok mindketten, hogy mi lesz úgyhogy nem kell trükközni. Simogasd, puszilgasd, és komótosan vetkőztessétek le egymást. Tölts elég időt az előjátékkal (akár fél órát is), hogy minél befogadóképesebb legyen.
4/9 anonim válasza:
És legyen nálad sikosító. Ez fontos. Ha nem "csúszik", akkor nagyon jól jön.
5/9 anonim válasza:
jaj de édes *-* kár hogy nem mindenki ilyen :(
6/9 anonim válasza:
De aranyos :O Az én barátom is ilyen.. ^^(L) Nos.. Hajolj fölé smárold le.. mássz ráá :D lassan vedd le a pólóját.. majd a melltartóját.. :D Csókold a nyakát majd a melleit és haladj lefele.. Vedd le a nadrágját.. majd a bugyiját is.. Nyald ki érzékien finoman. :P [naon fogja élvezni] aztán az egyik ujjaddal kezd el ujjazni de közben még nyald.. Utána próbálj meg becsúsztatni még egy ujjad.. Ha elég nedves nem fog fájni neki.. és akkor nyert ügyed van :D De még mielőtt betennéd előtte mindenképpen tágítsd ki az ujjaiddal mert ha nem teszed nagyon fog fájni neki!! Védekezzetek is persze.. :D [Remélem tudtam segíteni ×D Barátom ezt csinálja welem mindig és én élvezen naon :P] Hajráá ^^ Majd írd le milyen volt :P
7/9 anonim válasza:
Szerintem nyald ki...élvezni fogja hidd el :)
8/9 A kérdező kommentje:
rendben vag, Istenkirályok vagytok! :)) Köszönöm mindenkinek a választ! Természetesen lefogim írni. eljutottunk majdnem oda, de ő jelezte hogy még nem készült fel igazán ezekre, csak a közeljövőben.természetesen várok,hogy neki a legemlékezetesebb legyen! :)
2010. jún. 29. 09:57
9/9 A kérdező kommentje:
megtörtént :) megirom nektek. ugy volt, hogy amit irtatok azt megfogadtam. csókoltam, harapdostam a száját, méghozzá finoman. csókoltam a nyakát, a mellkaság. szépen lassan leestek a felső részek, a mellét is csókolgattam.aztán jött a hasa, és az oldala. körbecsókoltam. aztán leestek az alsó részek... a többit meg nem részletezem ha nembaj :) a lényeg még annyi, hogy énis élveztem az orális részeket, ugyanis viszonozta :) Köszönöm nektek!
2010. júl. 18. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!