Miért csinálja? Hogy zsarolhat pont ezzel? Mit csináljak, ha én is akarom?
Van egy elég jó fiú barátom,akivel az egész nyarat együtt töltöttük,lementem vele a balatoni nyaralójukba és örültem,hogy ennyi időt együtt töltünk,mert szerelmes vagyok belé már évek óta.De erről sosem beszélgettünk,mert ő népszerű és minden lány vele akar járni,ezért sok mindent meg is tesznek.Én pedig nem vagyok olyan,mint a barátnői,tök átlagos vagyok...
Viszont elkértem tőle az egyik memóriakártyáját és benne maradt a telefonomban,azzal pedig nem régen csináltam pár olyan képek magamról,ahol nincs rajtam valami sok ruha...Ezt teljesen elfelejtettem és törölni is akartam őket.Viszont tegnap eljött hozzánk és a kártya ki volt szedve a telómból és kérdezte,hogy kell-e még,én pedig nem figyeltem,csak mondtam,hogy nem,ő pedig eltette.Ma reggel írt egy sms-t,hogy menjek hozzájuk,mert beszélgetnünk kéne.
Megtalálta a képeket és mondtam,hogy törölje ki őket,erre azt mondta,hogy csak akkor,ha lefekszem vele,különben tesz róla,hogy a városba mindenki lássa a képeket.És ismerem,tudom,hogy képes rá.
De nem értem,hogy miért csinálja,hiszen bármilyen lány az övé lehetne...És a legrosszabb az,hogy vele akarok lenni,de még szűz vagyok és kicsit félek...
A gimnáziumban is osztálytársam lesz,nem szabadulok meg tőle annyival,hogy "majd látjuk egymást",mert minden nap találkozunk majd.
1.miért most csinált magáról képet,amikor kölcsönkapta az a memoria kártyát.
2. telefon általában a saját memóriájára vesz fel(oké elfogadom,hogy teli volt és a kártyára tette fel)
3.miért csinált képet?
4.miért felejtette el?
5 miért szereti még mindig egy ilyen után?
Lehet fiatal és bolond oké. azért vannak egy kicsit hihetetlen dolgok benne.
De jó 70%ban hihető.Az ilyen szemetet jól meg kéne veretni.nem lefeküdni vele mert szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!