Lányok, Fiúk, Hol van a G pont? (tényleg érdekkel és csak komoly választ létszíves)
17 F
ez lemaradt
itt van a szöveg most veszőkel elválasztva:D
A barátnőmmel a hétvégén fogunk lefeküdni ,még mindketten szüzek vagyunk ,de én majd nagyon óvatos leszek ,és a barátnőm fogamzásgátlót már szedi lassan egy hete ,mert egyáltalán nem akarunk gyereket.Amint bent vagyok egyből a lényegre térnék ,csak nem tudom ,hogy milyen érzés nagyjából milyen mélyen, van bent stb?
:D drága pici barátom, ha először feküdtök le, akkor 1. ne ess neki, mert holnap jön megint a kérdés a bnőmmel lefeküdtünk, de nem tudtam betenni neki mert fájt neki..
szóval ne térj egyből a lényegre:D, kényeztesd hosszú előjáték stb. 2. első alkalommal ne egyből a g pontját keresgesd, elég macera lesz behatolni, a vért felfogni, fájni is fog neki... szal első alakalommal ne ezzel légy elfoglalva... amúgy a kb 5 centire van a hasfala felé akkor lehet jól érezni mikor fel van izgulva, másabb ott a hüvelyfala, érdesebb, meg ha ráérzel lehet érezni hogy nagyon lüktet egy ér na az.. kb 5 forintos nagyságú terület...
A g-pont keresgélése nem első alkalmas dolog. Inkább arra figyelj, hogy óvatos legyél, hogy ne fájjon, hogy ne menj el azonnal...
Egyébként itt:
Ilyen és ehhez hasonló képeket találhatsz a neten elég sokat.
Sok szerencsét!
Ha már sikeresen behatoltam az után egyből vegyem is ki?
és a második alkalom is anyira fáj a lánynak mint az első?
Naggyából átérzem a helyzetedet, én is 17 éves koromban feküdtem le először a barátnőmmel, mindennek mostmár két éve. A tablettáról annyit, hogy annak idején amikor a barátnőm kezdte szedni azt javasolta az orvos, hogy az első hónap alatt még csak kotonnal csináljuk mert akkor még nem garantált a hatás.
Amúgy meg nyílván mindenki kicsit bénább az elején, de ez az egész ösztönökből jön. Először izgasd fel a kezeddel/nyelveddel aztán ha már ez megvan megteheted, hogy az ujjaddal benyúlsz neki, próbálgasd több helyen, ha megtaláltad a pontot az meg fel fog tünni. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!