Miért csinálja? Hogy zsarolhat pont ezzel? Mit csináljak, ha én is akarom?
Van egy elég jó fiú barátom,akivel az egész nyarat együtt töltöttük,lementem vele a balatoni nyaralójukba és örültem,hogy ennyi időt együtt töltünk,mert szerelmes vagyok belé már évek óta.De erről sosem beszélgettünk,mert ő népszerű és minden lány vele akar járni,ezért sok mindent meg is tesznek.Én pedig nem vagyok olyan,mint a barátnői,tök átlagos vagyok...
Viszont elkértem tőle az egyik memóriakártyáját és benne maradt a telefonomban,azzal pedig nem régen csináltam pár olyan képek magamról,ahol nincs rajtam valami sok ruha...Ezt teljesen elfelejtettem és törölni is akartam őket.Viszont tegnap eljött hozzánk és a kártya ki volt szedve a telómból és kérdezte,hogy kell-e még,én pedig nem figyeltem,csak mondtam,hogy nem,ő pedig eltette.Ma reggel írt egy sms-t,hogy menjek hozzájuk,mert beszélgetnünk kéne.
Megtalálta a képeket és mondtam,hogy törölje ki őket,erre azt mondta,hogy csak akkor,ha lefekszem vele,különben tesz róla,hogy a városba mindenki lássa a képeket.És ismerem,tudom,hogy képes rá.
De nem értem,hogy miért csinálja,hiszen bármilyen lány az övé lehetne...És a legrosszabb az,hogy vele akarok lenni,de még szűz vagyok és kicsit félek...
A gimnáziumban is osztálytársam lesz,nem szabadulok meg tőle annyival,hogy "majd látjuk egymást",mert minden nap találkozunk majd.
Szerintem pont azért kéri ezt tőled mert fél, hogy amúgy nem kaphatna meg. Lehet, hogy nem csak egy szapora menet lennél neki főleg ha tudja, hogy még szűz vagy.
De amúgy ez elég nagy szemétség tőle...
Beszéltél vele, hogy ez neked k*rva szarul esik?..
Először is szeretnék gratulálni, h ilyen féregbe vagy szerelmes.
Másodszor pedig, ne hagyd, h zsaroljon...Jelentsd fel v bánom is én...Te csinált magadnak a galibát.
Harmadszor, ha tetszik akkor miért nem hagyod, h jó alaposan megd.gjon? Mondjuk zsarolásból menne szal vmennyire érthető...:/
hajaj nehéz eset.Én megverném de az én vagyok :/
Taktikáznod kell.Ha felteszi a képeket a netre akkor annak következményei lesznek.
Ne feküdj le vele.Szemét egy féreg.Mond meg neki,hogy ne merjen zsarolni
Amúgy mit takar a kevés ruha? legalább bugyi volt rajtad?
Ez most komoly? Szegényt arra bíztatjátok, hogy menjen bele? Ha ez a pasi akarna tőled valamit, akkor nem a képpel zsarolgatna, hanem már a nyaralójukban rád mászik.
Nekem így hirtelen két lehetőség jut eszembe:
1. lefekszel vele és otthagy/r*bancnak fogod magad érezni/egész életedben kísérteni fog az első alkalom és még lehet a képeket sem kapod vissza.
2. beszélsz vele, hogy ez miért jó így neki? ő csak szexet akar vagy valami mást is utána.
Ne legyél buta könyörgöm... Egy normális pasi tényleg csak megd*gni akar azok után, ha már voltál akkora h*lye - már megbocsáss -, hogy meztelenül pózolgatsz. Mert nem, ez nem normális dolog, bárki akármit is mond. Ott a tükör, nézegesd magad azon. Vagy egyáltalán minek kellettek neked azok a képek magadról? Szánalmas. Már elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!