Hány hónap után feküdnétek le a barátotokkal?
Figyelt kérdés
Ha a srác már nem szüz,de a csaj igen,akkor ti hány hónap után tartanátok helyesnek a lefekvést és hány éves kortól normális.2012. aug. 11. 20:59
1/19 Kleo25 válasza:
attól függ legalább fél év amíg jól megismerik egymást, bíznak egymásban,és 16-17 éves korban talán ,mert van olyan aki már 17 éves korában aktív szexuális életet él.
2/19 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
A barátommal az első nap. Olyannal jövök össze akivel szerelmesek vagyunk és kívánjuk egymást. :)
Nálam a kapcsolatig hosszú az út amíg kialakul.
3/19 anonim válasza:
attól függ,hogy hány éves az illető azaz a lány na meg hogy szerelmesek e egymásba vagy csak 1 futó kaland
4/19 A kérdező kommentje:
16 és igen,szeretjük egymást,de nem szeretném elkapkodni a dolgot...
2012. aug. 11. 21:14
5/19 anonim válasza:
16 évesen csak akkor ha már 1-1,5 éve min együtt vagytok,de nem szabad elkapkodni 17-18 alatt szerintem korai a szex
6/19 anonim válasza:
uritsen szerintem nincs amiért várni 18éves korig.
Előbb-utóbb veszti el, úgyis elveszti, ha szeretik egymást, mire várni?
Főleg ebben a mai világban 16alatt eléggé ritka aki még szűz. Szerintem a barátnőid is csinálták már.
7/19 anonim válasza:
Én 2 hónap után vesztettem el a szüzességem a kapcsolat kezdetétől nézve.
És előtte is próbálkoztunk (elsőre másfél hét után), csak nem sikerült.
Nem érzem úgy, hogy elsiettem bármit is.
9 éve vagyunk együtt.
23N
8/19 Hanariko válasza:
"Főleg ebben a mai világban 16 alatt eléggé ritka aki még szűz. Szerintem a barátnőid is csinálták már."
És akkor mi van? Nem kötelező bekapcsolódni a birka programba.
9/19 anonim válasza:
22 évesen másfél hónap után. Nem éreztem úgy, hogy ennyi idősen többet kellene várnom. 2 hónapot voltunk együtt... :D Nevetséges! A pasi 20 volt, nem bírt parancsolni a farkának, megdugott egy másik csajt, mert velem még nem lehetett úgy lenni (fájt), mint egy bejáratott csajjal. Pedig csak kétszer voltunk együtt... Éretlen kis pöts :D
10/19 A kérdező kommentje:
Amúgy a barátnőim se csinálták :D...de még én se fogom egy ideig,csak majd ha eljön az ideje.
2012. aug. 14. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!