Tényleg gáz, hogy 18 évesen az igazira várok és nem adom oda magam csak úgy bárkinek!?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 23:45
1/17 anonim válasza:
ha a mai "normált" nézzük akkor igen
2/17 Mókusgyilkos válasza:
nem. de kérdezzük meg sztárvendégünket is:
http://www.youtube.com/watch?v=7_D7rZv8Ek8
köszönjük Barnye
[imádom. messze ez a legjobb momentuma az egész sorozatból :D]
3/17 anonim válasza:
Mókusgyilkos imádom ezt a sorozatot :D
4/17 anonim válasza:
nem biztos h magát fényezi. de azért jó h normális emberek is írnak ide, nem? nem csak a korszellemmel haladni akarók
5/17 A kérdező kommentje:
Nem fényezni akarom magam.
Csak már barátiköröm is ezt hajtogatja..
2012. aug. 9. 23:52
6/17 anonim válasza:
Egyszerűen irigyek, rád, és az eszedre;)
7/17 anonim válasza:
hát ja, sajnos ezt mondja szinte mindenki, pedig hülyeség, nincs igazuk. meg kéne adni a módját a szerelemnek meg ezeknek a dolgoknak. sok negatívum származik belőle h nem adják meg a módját
8/17 anonim válasza:
Szerintem ha nő vagy, akkor nem. Ha viszont férfi, akkor elásnám magam a helyedben (előtted áll még az élet).
9/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Nincs azzal semmi probléma, ha nem haladsz a korral. Én is leragadtam, de jobban érzem magam :)
22/f
10/17 A kérdező kommentje:
Remélem, az a fiú/férfi is így fogja gondolni, aki majd szenvedhet a tapasztalatlanságommal...
2012. aug. 9. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!