Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Először megyek nőgyógyászhoz...

Először megyek nőgyógyászhoz és még szűz vagyok ez nem gond?

Figyelt kérdés
A mensim a régi 6napos extra erős vérzésről 2 napos alíg vérzésre csökkent ezért csütörtökön megyek nőgyógyászhoz.Az nem akadály hogy még szűz vagyok??És ha tegnap részegen lefeküdtem valakivel és nem tudok róla azt hogy kérdezzem meg,?félek hogy hatalmas butaságot csináltam.(bocsi az előző is én voltam csak akkor más volt a kérdés)
2009. júl. 19. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! Nem minden esetben van így! Tény és való, hogy van nőgyógyász, aki szűz lányokat megvizsgálja végbélen keresztül, de legalább ugyanennyi nőgyógyász van, aki vagy elkerüli a vizsgálatot, és csak ultrahangot végez, illetve nagyon sok olyan nőgyógyász van, aki a tampont használó szűz lányokat megvizsgálja hüvelyen keresztül. Én szűz vagyok, és már három orvos is volt, aki megvizsgált hüvelyen keresztül, egyszer sem került, még csak szóba sem a végbélen keresztüli vizsgálat. Szóval ezt orvosa válogatja.
2009. júl. 19. 17:34
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Borzalmas:(
2009. júl. 19. 18:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, hogy szűz vagy. Én is úgy voltam, semmi nem volt, tény, hogy egy banyához járok, szóval őt nehezebb volt elviselni, mint a vizsgálatot...
2009. júl. 19. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ma már nagyon kevés orvos vizsgál végbélen keresztül. 2 orvosnál voltam eddig, nagyon óvatosan és kisebb műszerrel, de mindkettő hüvelyen keresztül vizsgált, pedig szűz vagyok és mindkét doki mondta is, hogy érintetlen a szűzhártyám még, ezért nagyon óvatosak voltak. (Pedig évek óta használok tampont és sokat sportolok.)

Mindenképpen mondd meg a dokinak, hogy szűz vagy, óvatos lesz és jobban fog rád figyelni.

A történet többi részét inkább nem minősítem...:(

2009. júl. 19. 21:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Jól van, na. nem kell mindjart leszólni. én csak igy hallottam. persze, biztos h vannak olyan orvosok, akik nem igy fognak megvizsgalni egy szűz lányt, de én igy tudtam.
2009. júl. 20. 11:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Engem speciel a végbélen keresztül vizsgált meg az orvos 14 éves koromban, szüzen. 10 évvel később már hüvelyen keresztül, de kisebb eszközzel. (Igen, én nem tartozom a szüzességet 16 éves korban elveszítők népes táborába.)

Mindenképpen mondd meg az orvosnak, hogy szűz vagy.

2009. júl. 20. 14:48
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket :)
2009. júl. 20. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!