Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15-18 éves lányok titeket...

15-18 éves lányok titeket mennyire zavarna az az ágyban hogy a pasitok szűz és gyakorlatlan ti meg nem, tapasztalat?

Figyelt kérdés
szex , szűz , szüzesség ,ágy

2012. aug. 4. 23:59
 1/10 A kérdező kommentje:
elírtam a kulcsszavakat:DDD
2012. aug. 5. 00:00
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Szép is lenne odamegyek a discoban egy 14 éves lányhoz és visszautasít, mert ő már tapasztalt...
2012. aug. 5. 00:01
 3/10 anonim válasza:
100%

utolsó osztom x)

amúgy én 19 éves nő vagyok, de azért mondok véleményt.

Nem baj, ha szűz. Az még aranyos is lehet, amúgy meg ettől még nem jelenti, hogy nem lesz jó a szex. Szerintem ne parázd túl.

2012. aug. 5. 00:05
 4/10 anonim válasza:
Engem egyaltalan nem zavarna :D de ha nem mondod ra se jon szerintem; )
2012. aug. 5. 00:12
 5/10 Cinti9701 válasza:
ehhez nem kell sok tapasztalat :) mindenki máshogy szereti :) .. valaki igy valaki ugy :)
2012. aug. 5. 00:34
 6/10 anonim válasza:
Nálunk így volt. Semmi probléma nem volt belőle. Szerintem a pasik úgy is eleget tapasztalnak, ha igazából még nem voltak benne a játékban. :D
2012. aug. 5. 01:47
 7/10 anonim válasza:
én 16 voltam nem szűz a barátom 18 volt és szűz semennyire nem zavart igazából el sem mondta se tudtam,hogy rajtam kívül más barátnője nem volt és szűz de jó volt a szex nem lehetett észre sem venni hogy első vagyok neki
2012. aug. 5. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:
utolsó kettő: nektek mennyi parnerotok volt már akkor? úgyanúgy élveztétek, mint egy tapasztalt sráccal?
2012. aug. 5. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Itt hazudnak a válaszolók...

A lányoknak kizárólag tapasztalt partner kell, nem egy senkiházi szűz f*sz.

2012. aug. 6. 14:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Én még sosem voltam szűz fiúval, de őszintén megvallva nem is lennék. Az oké, hogy elképzelte már hogyan szeretné de ugyis valamilyen szinten elbénázná. És valószinű mielőtt betenné már elsülne.
2012. aug. 8. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!