Ezt a kapcsolatot hagyjam amiatt, mert szűz vagyok?
Összejöttem egy férfivel és elég nagy köztünk a korkülönbség.Én még szűz vagyok,ezt Ő nem tudja,csak azt,hogy nem akarom elsietni a dolgot.
Ma beszélgettem a legjobb barátnőmmel és Ő mondta,hogy a helyemben hagyná ezt a kapcsolatot,mert a párom felnőtt ember és szüksége van a szexre,nem arra,hogy egy tinilányt tanítgasson...
Tény,hogy nem vagyok tapasztalt,mert Ő az első komolyabb barátom,neki pedig már rengeteg barátnője volt,de nem mondta,hogy zavarja,hogy nem feküdtem még le vele.
Már terveztem,hogy lefekszem vele,de most elbizonytalanodtam,mert lehet,hogy igaza van a barátnőmnek és a barátom nem arra vágyik,hogy engem tanítgasson,hanem igazi szexre és nem bénázásra.
Nagyon szeretem,de bántana,ha amiatt lenne boldogtalan,mert béna vagyok az ágyban.
A barátnőd fröcsögött neked egy közhelyet és ezt Te komoly lelki tanácsnak veszed? Drága, így tényleg érdemes megfontolni, hogy ki akarod-e ejteni azt a bizonyos barbit a kezedből.
Amúgy nem kell ettől félni, a hímek többsége szeret betanítgatni. Komolyabb kapcsolatnál engem maximum az zavarna, hogy nincs viszonyítási alapod. A bénázás meg csak két ügyetlen embernél okoz problémát. Ha lefekszel vele, hagyatkozz rá.
(Ffi)Elég sok tapasztalatom van abban amiről írsz!
Egyáltalán ne hidd, hogy a szex valami olyan dolog, amit akkor tudsz majd sokkal jobban csinálni, ha minél többet gyakorlod!(Talán csak egy kicsit igaz ez! De csak egészen kicsit!)Mert a lényeg nem ez, hanem a vágy és a szándék!Vagy ösztönösen benned van a dolog és akkor 10 perc gyakorlás után már isteni szerető leszel, vagy gyakorolhatod 20 éven keresztül naponta kétszer is, akkor sem leszel sokkal jobb szerető!
Teljesen hülyeség e-miatt szakítani! Ha kívánod te is és azt érzed, hogy szeretnéd te is, akkor mire várnál még, ha Ő szeret és megbízható és te is őt, akkor???
De mindenképpen beszéld meg vele, hogy neked most lesz az első. És ne parázz! Ez a dolog naponta 10-20 ezer lánnyal megtörténik a földön naponta, ez az élet rendje és csak akkor szokott kellemetlen élmény lenni, ha nincs összhang a pár között és a lány fél, vagy szorong. Legyél laza és felszabadult és merd elfogadni és kiélni a vágyaidat!Akkor jó szerető leszel és nagy örömöt szerzel vele a barátodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!