Miért van ez velem folyton, így mégis, hogy fogok szűz lánnyal szexelni?
Figyelt kérdés
Egy csomó szűz lány felajánlotta már magát nekem, de sosem jött össze, mert vagy a táv vagy a szülő vagy a vizsga vagy a lány meggondolta magát, de valami mindig közbejött.2012. aug. 3. 23:18
1/7 anonim válasza:
Nem kötelező szűz lánnyal szexelni.
3/7 anonim válasza:
Miért nem jönnek rá egyesek hogy a csajok online 90%-ba csak hülyítenek ezzel..
Nemkell elhinni mindent.
4/7 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi a p*cs értelme van?
6/7 A kérdező kommentje:
Igaz, akkor jobb kérdésem van: mással is volt már ilyen pechsorozat, folyton elszalasztott szexlehetőségek?
2012. aug. 3. 23:40
7/7 Nacui válasza:
A neten megismert lányok általában hülyítik az embert. Nagyon ritka aki komolyan gondolja, de az már nem csak szexet akar hanem párkapcsolatot is. Jobban tennéd ha a valóságban próbálkoznál. Valójában én is neten ismertem meg a barátomat már 4 éve, és 2 éve együtt is vagyunk (nem full távba) az egyetlen ami néha elválaszt minket az, hogy ő külföldön dolgozik. Jobban jársz a valóságban, neten csak akkor éri meg ha éveken át tartjátok a kapcsolatot és csak utána. Csak szexre meg ostobaság hajtani.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!