Mégsem vagyok vele egyedül?
Figyelt kérdés
Eddig azt gondoltam, hogy ha nem is vagyok egyedül, nagyon kevés az olyan fiú, aki 21 éves korában még szűz...Nem az a kérdésem, hogy ciki-e, hanem hogy lehet, hogy mégsem annyira ritka? Többször olvasom itt is, hogy 19-huszonéves fiúk, és még nem voltak lánnyal vagy párkapcsolatuk sem volt. Lehet, hogy mégsem olyan ritka, csak nyilván senki nem veri nagy dobra?2009. júl. 18. 14:43
1/6 anonim válasza:
szia!:)
egyáltalán nem ritka, hidd el. nekem a barátom a 19-et töltötte, mikor együtt vesztettük el a szüzességünket 4 éve. rajta kívül is ismerek olyan fiúkat, akik 18-20 éves korukban még nem voltak lánnyal. ebben nincs semmi szégyellnivaló ;)
20/L
2/6 anonim válasza:
elég valószinű h egy fiú a büszkesége miatt nem mondja el senkinek h szűz e vagy sem!meg hát ez alapbóól nem tartozik senki másra,csak rá és arra akivel együtt van (barátnő vagy barát:P)nah jó komolyan ez egy olyan dolog amit nem nagyon szokás hirdetni!érted?te sem mondod el sztem minden szembe jövő embernek h "Helló én még szűz vagyok és 21 éves!!"szval nyugi majd lesz valaki olyan akivel tuti h jó lesz.am én egy idősbb nőt javasolnék ha van olyan,mert talán azzal jobb lehet és nem kell annyira félned!sok sikert!!:)
4/6 anonim válasza:
Szerintem sok 20-on éves pasi szűz még, csak nem meri nyíltan felvállalni. Ez manapság cikinek számít. Pedig szerintem a szűz pasik aranyosak, megbízhatóak. :) Undorodom az olyan fiúktól, akiktől azt hallani, hogy minden hétvégén más csajjal volt együtt, meg megcsalja a barátnőjét...
Egy lány :)
5/6 anonim válasza:
Szia! Elég régen tetted fel a kérdést, úgyh. félek, nem biztos, h. elolvasod a választ, főleg, h. nem sokan válaszoltak ennyi idő alatt. Az a helyzet, h. én már bőven elmúltam 20, de még én se feküdtem le senkivel. Nekem csak akkor menne a dolog, ha olyan lánnyal történne meg, akivel már eléggé ismerjük 1mást, megvan a megfelelő érzelem, összhang és elég tartós a kapcsolat köztünk. Én ezt így gondoltam kissráckoromban is, és nekem az a furi, h. manapság ezt a legtöbben nem így gondolják, pedig szentem ez így normális, nem úgy, h. gyűjtöm a numerákat.
6/6 anonim válasza:
20 éves vagyok, nem vagyok "ronda" pasi, vagy ilyenek, korábban is lett volna alkalma, de egyszerűen nem úgy jöttek ki a dolgok. Én egyáltalán nem érzem cikinek, és biztos vagyok benne, h nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!