Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mégsem vagyok vele egyedül?

Mégsem vagyok vele egyedül?

Figyelt kérdés
Eddig azt gondoltam, hogy ha nem is vagyok egyedül, nagyon kevés az olyan fiú, aki 21 éves korában még szűz...Nem az a kérdésem, hogy ciki-e, hanem hogy lehet, hogy mégsem annyira ritka? Többször olvasom itt is, hogy 19-huszonéves fiúk, és még nem voltak lánnyal vagy párkapcsolatuk sem volt. Lehet, hogy mégsem olyan ritka, csak nyilván senki nem veri nagy dobra?
2009. júl. 18. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!:)

egyáltalán nem ritka, hidd el. nekem a barátom a 19-et töltötte, mikor együtt vesztettük el a szüzességünket 4 éve. rajta kívül is ismerek olyan fiúkat, akik 18-20 éves korukban még nem voltak lánnyal. ebben nincs semmi szégyellnivaló ;)

20/L

2009. júl. 18. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
elég valószinű h egy fiú a büszkesége miatt nem mondja el senkinek h szűz e vagy sem!meg hát ez alapbóól nem tartozik senki másra,csak rá és arra akivel együtt van (barátnő vagy barát:P)nah jó komolyan ez egy olyan dolog amit nem nagyon szokás hirdetni!érted?te sem mondod el sztem minden szembe jövő embernek h "Helló én még szűz vagyok és 21 éves!!"szval nyugi majd lesz valaki olyan akivel tuti h jó lesz.am én egy idősbb nőt javasolnék ha van olyan,mert talán azzal jobb lehet és nem kell annyira félned!sok sikert!!:)
2009. júl. 18. 14:49
 3/6 anonim válasza:
respect az ilyen fiúknak....
2009. okt. 4. 22:02
 4/6 anonim válasza:
100%

Szerintem sok 20-on éves pasi szűz még, csak nem meri nyíltan felvállalni. Ez manapság cikinek számít. Pedig szerintem a szűz pasik aranyosak, megbízhatóak. :) Undorodom az olyan fiúktól, akiktől azt hallani, hogy minden hétvégén más csajjal volt együtt, meg megcsalja a barátnőjét...

Egy lány :)

2009. okt. 5. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Elég régen tetted fel a kérdést, úgyh. félek, nem biztos, h. elolvasod a választ, főleg, h. nem sokan válaszoltak ennyi idő alatt. Az a helyzet, h. én már bőven elmúltam 20, de még én se feküdtem le senkivel. Nekem csak akkor menne a dolog, ha olyan lánnyal történne meg, akivel már eléggé ismerjük 1mást, megvan a megfelelő érzelem, összhang és elég tartós a kapcsolat köztünk. Én ezt így gondoltam kissráckoromban is, és nekem az a furi, h. manapság ezt a legtöbben nem így gondolják, pedig szentem ez így normális, nem úgy, h. gyűjtöm a numerákat.
2009. okt. 5. 20:05
 6/6 anonim válasza:
20 éves vagyok, nem vagyok "ronda" pasi, vagy ilyenek, korábban is lett volna alkalma, de egyszerűen nem úgy jöttek ki a dolgok. Én egyáltalán nem érzem cikinek, és biztos vagyok benne, h nem vagy egyedül.
2009. okt. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!